Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vannak lányok akik komoly kapcsolatban el tudják képzelni esetenként mások bevonását a szexbe? Vagy van lány akit ez izgatna is?
A 6-os versenyző ideokádó stílusa jó példa arra, hogy olyanról nyilatkozik, amiről halovány elképzelése sincs!
Az nem baj, ha ő nem akar mással csak a barátjával, csak ettől ő nem felsőbbrendű, csak keveset tapasztalt...
Biológiailag az ember alapvetően poligám.
A monogám viselkedésformát az egyház erőltette a népekre, és ennek az ideának a primitív megnyilvánulását láthatjuk a hatoska hozzászólása alkalmával.
Annyiban igaza van, hogy a jó szexhez 2 ember kell - minimum...
De hármasban, többesben is csodálatos!
(ehhez a témához személyes, tapasztalati meggyőződés alapján szóltam hozzá.)
27, de ugyanezt gondolom mióta az eszemet tudom erről a dologról.
Jó létezik gruppenszex, swinger meg ilyenek, ahol a férfi és a nő is dug másokkal egyszerre, de tőlem ezek is távol állnak. Akik akarják, csinálják.
Viszont amikor egy férfi mondjuk egy kanapéban ül és nézi hogy a "nőjével" valaki más szexel és ezt hagyja vagy akár élvezi is, az szerintem beteg.
Szerintem az ilyet meg kell hagyni szingli időkre.
Vagy inkább titokban másokkal.
De tuti nem a partner meg valaki más.
Titokban?
Tehát inkább hazudjunk a komoly párunknak??
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!