Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A kocsi hátsó ülésén lehet kenyelmesen szexelni az alábbi pózokban?
Attól függ,mekkora a kocsi.Nekem egy terepjáró hátsó ülésén volt ilyen élményem(konkrétan Nissan Navara)és ott nem volt olyan póz,ami kényelmetlen lett volna,a lovagló és a kutya sem:)
20N
Előttem szólokkal egyetértve, nagyon függ az autó méretétől, benső terétől. Ha van időd, hajtsd le a hátsó üléseket, ha kombi, akkor úgy egészen nagy helyetek lesz szerintem.
Ha ragaszkodsz az üléshez akkor inkább a feléd nézzen, legalábbis amikor mi úgy próbáltuk, nem ért b@*tatta a térdét az első ülés. Habár szerintem úgy az egész kocsis sztori kényelmetlen, de hát ez egy vélemény.
Sok jó ember kis helyen is...
Szemből lovagló az megoldható viszonylag kényelmesen az anyósülésen is. Meg a sofőrülésben is, csak akkor messze legyen minden, mert a duda az megnyomódik közben :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!