Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Milyen óvszer nélkül a szex?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen óvszer nélkül a szex?

Figyelt kérdés

2016. febr. 4. 08:39
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
77%
2016. febr. 4. 16:39
 12/17 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem, ha van egy normális párkapcsolatod, a lány szed gyógyszert (mindegy, milyen okból kifolyólag), mindketten tiszták vagytok (orvosi alátámasztással), akkor nyugodtan kipróbálhatjátok, nem lesz baj.

Amúgy jobb, fiúként hajlamos lesz tőle az ember rövidebb ideig bírni, mint gumival (főleg az első pár alkalommal, de kiküszöbölhető). A lányok többsége pedig úgy vettem észre jobban szereti, ha nincs gumi (persze nyugodt tudat mellett, h nem lesz semmi para).

Szóval szerintem jobb nélküle, de csak akkor ne használj, ha teljesen biztos vagy magadban és a párodban is.

2016. febr. 5. 02:19
 13/17 anonim ***** válasza:
95%

Öröm látni, hogy az óvszergyárak reklámszakemberei milyen eredményesen dolgoztak. Mára az terjedt el a köztudatban, hogy minden női hüvelyben fertőző betegségek garmadája áll lesben, hogy a gyanútlanul betévedő hímtagot azonnal elárasszák rothasztó betegségekkel. De ez nem elég, mert minden kis redőben nőivarsejtek lasszóval vadásszák az ondósejteket.

Nos, hadd mondjam el, hogy 40 éve szexelek. Ez idő alatt egyetlen, pár perces kísérlettől eltekintve soha a büdös életbe nem használtam óvszert. És noha nem éppen szűzies életvitelemről volta híres, mindössze egyszer volt egy enyhébb lefolyású gombás fertőzésem, és senki sem panaszkodott, hogy a bennem lappangó nemi betegséget ráragasztottam volna. És tudtommal mindössze egyetlen balkézről jött fiúgyermek éli boldog életét a világban, aki az én génjeimet hordozza.

2016. febr. 5. 11:19
 14/17 anonim ***** válasza:
83%
*voltam
2016. febr. 5. 11:20
 15/17 anonim ***** válasza:
90%

Ég és Föld!

Én több nővel is védekeztem pharmatex kúppal mégsem lettek terhesek.

F40+

2016. febr. 5. 11:46
 16/17 anonim ***** válasza:
93%
Bocsánat, hazudok. Fiatal koromban egyszer elmentem egy prostihoz, csak azért, hogy elmondhassam, azt is kipróbáltam. Akkor természetesen elővigyázatos voltam.
2016. febr. 5. 12:03
 17/17 anonim ***** válasza:
100%

Mindennek megvan a maga helye és ideje - így az óvszer nélküli szexnek is.

Ahogy már korábban is írta valaki, egy stabilabb kapcsolatban - különösebb para nélkül - oltári tud lenni a szex gumi nélkül! Ha a nő esetleg fogamzásgátlót is szed, akkor ráadásul a spontán akcióknak sincs semmi akadálya. Persze a gyógyszer szedése sem lehet elvárás, mert egy nagy hormon bombáról van szó, de nyilván vannak más megoldások is.

Ameddig meg nincs ilyen kapcsolatod, használd szorgalmasan az óvszert (is)!

2016. febr. 5. 18:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!