Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Akik a Vidéki lány honlapján...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Akik a Vidéki lány honlapján hirdetik magukat azok között lehet olyan aki szexel óvszer nélkül?

Figyelt kérdés
Én már 3-nál is voltam de mind csak óvszerrel engedte. Egyikük mondta hogy esetleg ha van egy rakás pénzem akkor engedi nélküle is. El tudjátok képzelni hogy valamelyik óvszer nélkül is engedi legalább törzsvendégeknek?

2016. jan. 19. 17:14
 1/5 anonim ***** válasza:
Nem.
2016. jan. 19. 17:16
 2/5 anonim ***** válasza:

te sem vagy normális...

a bérnők jelentős többsége szerencsére nem olyan hülye hogy az életével játszon.

ha már neked ennyi eszed van.

te szivesen dugnál gumi náékül olyat akiről tudod h bárki megkaphatta így?

2016. jan. 19. 17:18
 3/5 anonim ***** válasza:
HPV-t, Chlamydiát, Hepatitist vagy HIV-et szeretnél felárért vásárolni?
2016. jan. 19. 17:19
 4/5 anonim ***** válasza:
Szerintem nem igazán fogsz találni ilyet csak az utcán. Én eddig 12-nél voltam és óvszerrel is igen jól éreztük magunkat. Egy hétköznapi lányt gondolkodás nélkül teletankolok ha engedi és persze védekezik is de egy örömlánnyal nem kockáztatnám az egészségemet.
2016. jan. 19. 17:41
 5/5 anonim ***** válasza:
Van.
2016. jan. 19. 19:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!