Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ocsem baratnojevel kikezdhetek?
Hát ha egy fszkalap vagy akkor csak nyugodtan.
A jogi részt nem is említem
Ezt most komolyan kérdezted, vagy csak viccből? :D
És a csajnak is szimpatikus vagy egyébként, vagy ez egyelőre csupán fantázia? ;)
ilyen teste van. a csajanak csak o ugye feher boru de pont ilyenek az aranyai
nem tudom hogy bejovok e neki de sokszor szemez velem
En epp forditott esetben jartam.:D
A pasim occse szemelt ki es probalt nyomulni ram meg anno..Kis cuki,csak mosolyogni tudtam rajta.:))
De amugy komolyan..Ne tedd.
3-4 hónapja írt ki itt a családi kapcsolatok rovatban egy kérdést egy nő arról, hogy a férjével 7-8 éve minden kapcsolatot megszakított az öccse, miután lefeküdt az akkori barátnőjével, és ez valahogy kiderült. (Ha jól emlékszem, 17 és 21 évesek voltak.) A báty hiába próbált éveken keresztül kibékülni, meg bocsánatot kérni és közeledni, a testvére azóta nem hajlandó vele szóba állni.
A nő arról kérdezett, hogy fogadja-e el ezt a helyzetet, vagy szerintünk mivel próbálkozhatna még, hogy valahogy kibékítse őket, mert - bár a férje már beletörődött, hogy gyakorlatilag egy életre elvesztette az öccsét, akivel előtte jó viszonya volt, - őt nagyon bántja, hogy most született meg a második kisfiuk, és a gyerekeikre se kíváncsi a sógora.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!