Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, ti mit szólnátok ha a barátotok azt kérni hogy csináljátok neki felcsatolhatóssal?
Megkérdezném, hogy mikor szeretné ezt és, hogy van-e neki ilyesmi?
Lehet velem van a baj, de én ebben nem látok semmi kivetnivalót. Egyszer azt olvastam az anális szex a férfinak nagyobb élvezetet nyújt (mármint amikor neki csinálják).
Amúgy ajánlom mindenkinek, hogy egy kicsit olvasson utána a témának, mert a legtöbb válasz siralmas és süt róluk a tudatlanság (fúú most aztán le leszek pontozva, de nem érdekel :D).
Nem leszel lepontozva mert igazad van!
Abban is hogy aki negativ ehhez az buta...
4.8-vagyok.
Én meg le leszek b...zva.Mert én kipróbáltam a prosztata masszázst is,ami messze menően egy új kaput nyitott meg a szexuális életembe.
Ebből fakadt ez a pegging dolog is.Érdekes,hogy a kedvesem aki többek közt,NŐ.Nem hogy elítélte,hanem őt is boldoggá tette.Hogy adhat nekem valami kis pluszt.
Ennek ellenére,nem kívánom a férfiakat,sőt amikor a kedvesem csinálja, fura mód az ő arca van előttem s nem egy férfié.
Végeredményképp,ez egy jó dolog.Csak egyfajta szemlélet váltás, és nyitottság kell ehhez a dologhoz.
6: Nem meleg. Lehet biszex is.
7: Igen. És aki férfi szereti a prosztatáját izgatni, az azt gondolom meleg vagy biszex.
11: Nem leszel lepontozva, mert csak azt pontozzák le, aki nem tenné meg. (Mint én.)
Én sem látok benne semmi kivetni valót. Csinálja az a férfi, aki szereti. Csak az szerintem nem heteró, aki ezt szeretné.
Az anál meg a férfiaknak persze hogy több élvezetet nyújthat, hiszen ott a prosztata és azt lehet izgatni.
12:
Buta vagyok, amiért én nem raknám seggbe a barátom egy felcsatolhatóval?
14!
Azert vagy buta mert buta valaszokat adsz azzal hogy nem vagy tisztaba a biologiaval!
Egy firfinek a prosztata izgatasa is jo mert elvezi es ezt a vegbelnyilason lehet csak megtenni ezert lenne valaki biszex meg meleg?
Egy ferfinel eppen ezert indokoltabb az analis szex mint a most divatba jott hogy noket raknak meg!
Noknek mivan ott konyorgom ?
16.
De csak mert valami izgató az már azt jelenti hogy az "alap és normális"? Ha valami fizikailag izgat, akkor annak az alkalmazása normális?
Érted amit mondok? A férfinak jó érzés lehet ha a seggébe dugnak valamit és azzal a prosztatát izgatják. De attól az még heteró? Az még oké?
Érted? Mondom a hasonló példát hogy értsd:
Egy nőnek az is jó érzés ha egy nő nyalja a pináját és egy nő izgatja a csiklóját. Igaz? igen! Akkor miért nem minden nő izgattatja a csiklóját egy másik nővel? Hát az jó érzés minden nőnek ha a csiklóját izgatják!
4-8-13 "-vagyok.
Zárjuk rövidre illetve le a vitát.
A homoszexualitás mit is jelent?
Az azonos neműek közötti kapcsolatot.
Tehát.A kedvesem mint, írtam egy igazi NŐ.Nem tudom nagyobb betűvel írni.
Mivel soha az életembe nem vonzott a férfi nem, és nem is fog!
Ezáltal e két tény,kizárja azt, hogy meleg/vagy bi legyek.
17!
A 18 leirtad,hogy ertsed!!
Ahhoz nem kell egy masik ferfi,hogy elvezze a prosztata kenyezteteset!
Csak neked jutnak eszedbe meleg gondolatok ami teged jellemez...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!