Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lányok milyen íze van a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok milyen íze van a spermának?

Figyelt kérdés
Mihez lehet hasonlitani? Nagyon rossz vagy elmegy? Koszonom a valaszokat elore is!
2016. febr. 2. 17:59
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
25%
Van neked is, miért nem kóstolod meg?
2016. febr. 2. 18:00
 2/13 A kérdező kommentje:
lany vagyok en is!
2016. febr. 2. 18:02
 3/13 anonim ***** válasza:
68%
Édes, sós vagy keserű, attól függően, hogy mit ettél, hogy dohányzol e, vagy hogy ittál e alkoholt.
2016. febr. 2. 18:02
 4/13 aperitif ***** válasza:
57%
Szerintem ez is fejben dől el. Aki viszolyog tőle, annak nagyon rossz, aki szereti a partnerét, vagy nem a partnerét, csak magát az aktust, annak kifejezetten kellemes. Nyugodtan kóstold meg, aztán dönts, csak lazíts előtte! Nincs benne semmi borzalom :)
2016. febr. 2. 18:07
 5/13 anonim ***** válasza:
67%

Semmihez sem tudnám hasonlítani,teljesen egyedi.De általában sós.

Ha kellően fel vagy izgulva,akkor nagyon jó érzés lenyelni;) Ha nincs kedved hozzá,akkor szörnyű,bár én olyankor épp ezért nem is engedem:D

2016. febr. 2. 18:11
 6/13 anonim ***** válasza:
22%
Szerintem borzalmas, mint a folyékony párizsi.
2016. febr. 2. 18:16
 7/13 Sunshinedoll ***** válasza:
53%
Embertől függ. Általában kesernyés. Nem rossz, nem érzed sokáig, vagy ha igen, iszol rá valamit, nekem inkább az kellemetlenebb, hogy langyos :D
2016. febr. 2. 18:19
 8/13 anonim ***** válasza:
Keserű.
2016. febr. 2. 18:27
 9/13 anonim ***** válasza:
55%

én férfi vagyok, és ami hoki után a kezemen marad azt én magam tüntetem el :)

nem veszhet kárba

a hozzáállás fontosabb, mint maga a cucc

pl. alkohol: valaki mosolyogva, arc nélkül megiszik bármilyen erős italt kísérő nélkül. Van aki pedig már egyből vedeli utána, és még a hideg is kirázza utána...

2016. febr. 2. 18:38
 10/13 anonim ***** válasza:
27%
sperma izű. nem lehet mihez hasonlitani, és nekem eddig mind ugyan ilyan izű volt, kivéve egyst az különösen finom volt, a többi semleges izű volt, és se nem keserű se nem sós, semmilyen mellékíze nem volt.
2016. febr. 2. 19:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!