Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szex során gondot okozhat, ha én 190cm a csaj pedig 150 cm magas?
Figyelt kérdés
2016. febr. 2. 17:23
2/14 anonim válasza:
Némely pózoknál igen,de mindent meg lehet oldani.Szintén tapasztalat ;)
19L
4/14 opened paradise válasza:
Szerintem ez inkább csak előny lehet.
5/14 aperitif válasza:
Van pár póz, amit nem tudtok összehozni, például állva nem fog menni, de cserébe bármikor fölkaphatod a lányt, és a tenyeredre ültetheted. Az összes többi póz nem fog problémát okozni. Szintén tapasztalat.
6/14 anonim válasza:
Állva, vagy kutyába nehéz lesz az biztos. De apai nagyapám 2 m volt, míg a felesége 145 centi. :-)) Ők is megoldották, neked is menni fog.
7/14 opened paradise válasza:
Na,én félreolvastam:D
Ha a lány 150,az lehet gond.
Ahogy írták,állva rogyasztanod kell,valamint még misszionáriusnál is lehet olyan,hogy te már az ágytámlába vered a fejed,míg neki jó.
8/14 anonim válasza:
Legalább nem kell letérdelni cumi közben.XDDDDD
10/14 anonim válasza:
Miért pazarolod magad minionokra?! :'( Egyébként túl sok problémát nem okoz, ha ügyesek vagytok. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!