Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Szerintetek megéri elmenni...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek megéri elmenni Kínába a szexuális problémám miatt?

Figyelt kérdés

itt sajnos 16 centi az átlagpénisz, itt egy senki vagyok, mindenki kinevet..csak a megalázást kapom, érvényesülni nem lehet semmiben sem, a lányok emberszámba se vesznek, mivel csak 13 centi..

viszont kínában más az átlag, ott végre lehetnék valaki, mert tudtommal ott átlag feletti lennék, és a kínai lányok is végre tisztelnének, sőt mindenki engem akarna mint egyedüli európait.

idén érettségizem, szeptemberre utaznék ki rokonokkal ha minden jól megy

elegem van hogy itt csak a negatívat kapom az összes lánytól

2016. febr. 1. 23:12
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
Hát igen,a Magyar nők már csak ilyen hálátlanok!!!!
2016. febr. 2. 09:45
 22/28 anonim ***** válasza:
én a helyedben biztos mennék,ha van lehetőségem!!!Sok jó kis Kínai csak. Meg sokkal előrébb is vannak mint mi!!!
2016. febr. 2. 09:48
 23/28 anonim ***** válasza:

Én csak azt nem értem a farkad miért befolyásol az ismerkedésben. Tudtommal az első szexig úgy sem tudja senki a méreted. Addig meg bőven felépíthetsz egy lány szemében olyan vonzalmat magad iránt, hogy leszarja mekkora a méreted, de legalábbis a 16 cm-t normálisnak tartja majd.

Utóirat: Nekem 17 cm és soha semmi bajom nem volt a nőknél ami a méretemből adódott volna.

2016. febr. 2. 11:26
 24/28 anonim ***** válasza:

Mondjuk az jó, hogy legalább világot látnál. Kínai pinákat én is dugnék szívesen.

Szóval ne a farkad mérete miatt menj ki, de menj mindenképpen.

2016. febr. 2. 11:26
 25/28 anonim ***** válasza:
Édes fiam, te olyan hülye vagy mint a s**ggem. Kezdjük azzal, hogy Kínában durva férfi többlet van. 30 millió férfinak vagyis három magyarországnyi hímneműnek nem jut nő. Mivel te egy búvalb***szott komplexusos vesztes vagy, akkor sem tudnál nőt szerezni ha 22 centis farkad lenne.
2016. febr. 2. 12:11
 26/28 anonim ***** válasza:
Ti nem tudtok olvasni? Nem 16 centi van neki, hanem 13.
2016. febr. 2. 12:14
 27/28 anonim ***** válasza:

Jaaa. Tényleg. De valahogy a szöveg úgy van megfogalmazva, hogy mindenkinek a 16 marad meg :D

Igen, 13-assal már nekem is komplexusaim lennének az az igazság (most ugye 17).

De farokmérettől függetlenül is menj Kínába kérdező. Világot látni fa-.sza.

2016. febr. 2. 17:50
 28/28 anonim ***** válasza:
vagy had lásson világot a fa**sza xD
2016. febr. 5. 14:26
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!