Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Szerintetek megéri elmenni...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek megéri elmenni Kínába a szexuális problémám miatt?

Figyelt kérdés

itt sajnos 16 centi az átlagpénisz, itt egy senki vagyok, mindenki kinevet..csak a megalázást kapom, érvényesülni nem lehet semmiben sem, a lányok emberszámba se vesznek, mivel csak 13 centi..

viszont kínában más az átlag, ott végre lehetnék valaki, mert tudtommal ott átlag feletti lennék, és a kínai lányok is végre tisztelnének, sőt mindenki engem akarna mint egyedüli európait.

idén érettségizem, szeptemberre utaznék ki rokonokkal ha minden jól megy

elegem van hogy itt csak a negatívat kapom az összes lánytól

2016. febr. 1. 23:12
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:

Benézhetnél Kis-Kinába;)

Budapest 10.kerület...minek olyan messzire utazni?:D

2016. febr. 1. 23:26
 12/28 A kérdező kommentje:
Kis Kína ? Hányan vannak?
2016. febr. 1. 23:34
 13/28 anonim ***** válasza:

Hányan?

Hát sokan:D

Mihez képest mondjuk.

2016. febr. 1. 23:38
 14/28 anonim ***** válasza:
Az vicces lesz, amikor a vízumigénylésénél megkérdik, minek is akarsz Kínába utazni. :)
2016. febr. 2. 00:57
 15/28 anonim ***** válasza:

a kínaiak elég rasszisták és közüllük sokan lenézik az európai embereket.. nem hiszem hogy nagy sikered lenne kínában

amúgy meg 16 az nem is kicsi

2016. febr. 2. 02:42
 16/28 anonim ***** válasza:

amúgy meg ha kínában akarsz angolul érvényesülni az olyan mintha lemennél egy kis magyar faluba és megpróbálnál az ottani öregekkel angolul beszélgetni :DD

az kínában lévő kínaiak nem beszélnek semmilyen nyelven csak kínaiul nagy átlagban :D

2016. febr. 2. 02:44
 17/28 anonim ***** válasza:
13 cm sehol sem számìt nagynak.
2016. febr. 2. 05:59
 18/28 anonim ***** válasza:

Nekem is ekkora

Rengeteg nőm volt

A lényeg, hogy te fogadd el! És ne kábísd a csajokat azzal, hogy rohadt nagy van

Van kezem, nyelvem... Ha vhol kevésnek érzem magamat, rásegítek

Nő még nem maradt parlagon :)))

2016. febr. 2. 08:15
 19/28 anonim ***** válasza:
Ekkora életképtelen hülyét :D :D :D
2016. febr. 2. 09:07
 20/28 anonim ***** válasza:
55%

Egyetértek a 18-assal.

Lehet valakinek nagyon vastag és nagy farka, ha pettingelni nem tud, nem kényeztet eléggé és csak úgy "dönget" az ágyban. Én azt élvezem, ha van rendes előjáték, figyelnek az igényeimre, szex után is figyelnek rám és szex közben is izgatnak. Na most ezt meg lehet tenni nagy pénisszel meg kicsivel is...

Aki meg csak a méretet nézi annak csak gratulálni tudok.:) De a te logikádhoz is, hogy emiatt Kínába mennél, bár szerintem te sem gondolod ezt olyan komolyan (remélem). :)

2016. febr. 2. 09:27
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!