Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Faj az analis szex?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Faj az analis szex?

Figyelt kérdés

Engem is izgat, nem csak a baratom, de kicsit felek tole, h fajni fog. Nektek milyen elmeny/erzes volt?

nincs extra merete

2016. febr. 1. 22:27
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
Tudod mi fáj? Neki, ha elolvassa, hogy szted "nincs extra mérete" :)
2016. febr. 1. 22:29
 2/11 anonim ***** válasza:

Próbáljátok ki, hogy a pasid egy forró fürdő után babaolajjal jó alaposan végigmasszírozza a testedet (de tényleg alaposan, szánjon rá legalább fél órát). Segíteni fog, ha beköti a szemed, így jobban tudsz koncentrálni az érzésre. A légzésed mindvégig maradjon egyenletes, vagy legalábbis törekedj rá. Ezt követően a popsidba csúsztassa be az egyik ujját. Csak csúsztassa be, ne mozgassa. Te pedig próbáld meg a záróizmodat ellazultan tartani, miközben ő nyalja a puncid. Ha ellazultan tudod tartani, kezdje el mozgatni lassan, miközben tovább nyal. És akkor is próbálj ellazulni. Ha ez megvan, mehet két ujjal vagy valami hasonló vastagságú dologgal. És így tovább. Ha nem tudod ellazultan tartani a záróizmod, akkor ne menjetek tovább.

22/F

2016. febr. 1. 22:30
 3/11 anonim ***** válasza:
élvezetes 25/L
2016. febr. 1. 22:31
 4/11 anonim ***** válasza:
90%
Imádnivaló :3
2016. febr. 1. 22:32
 5/11 anonim ***** válasza:
Sokan mondják, hogy fáj nekik az erőltetés, de amúgy ha izgat akkor vegyetek hozzá ilyen tágítót. Az a lényege hogy vékony tompa a vége és az nem olyan széles, és előkészíti a faroknak a terepet.
2016. febr. 1. 22:32
 6/11 anonim ***** válasza:
Tökös csaj vagy te hallod
2016. febr. 1. 22:46
 7/11 anonim válasza:

Ha előtte rendesen tágít az ujjával és használ valamilyen krémet akkor nem. Én is féltem tőle először mert legtöbb helyen azt írták, hogy mindenképp fájni fog az első. Nekem nem fájt, azóta többször is csináltuk.

De a megfelelő előkészítés tényleg fontos.

2016. febr. 1. 23:36
 8/11 anonim ***** válasza:
Az első fáj, de utána már jó.
2016. febr. 1. 23:41
 9/11 anonim ***** válasza:
ha ésszel van csinálva finoman stb, akkor nem .
2016. febr. 2. 06:49
 10/11 anonim ***** válasza:
ésszel,sok skositóval kell csinálni,az sem árt ha te írányitasz.ja és előtte tágítás.
2016. febr. 3. 18:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!