Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Meddig fog fájni a fenekem?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Meddig fog fájni a fenekem?

Figyelt kérdés

Már egy ideje kimakartam próbálni az anális szexet és tegnap este végre el is jutottunk a behatolásig a párommal. Nemnez volt az első alkalom, hogy a fenekemet izgatta, tágítgatta, de a farka most járt először bennem. Nagyon óvatosak voltunk, rengeteg síkosítóval csináltuk. Egy idő után nagyon élveztem és kutyapózban orgazmusom is volt.

Viszont azóta egy kicsit fáj/érzem az ánuszom? Ez mennyi idő után szokott másnak elmúlni? Csak az első után ilyen?

2016. jan. 29. 16:52
 1/10 anonim ***** válasza:
74%

A lassúság igen fontos, ős csak óvatosan haladgatni!

Ez eléggé változó, hogy kinek mekkora a kipufogója, vagy mennyire tágulékony, illetve mennyire tud ellazulni!

A sokáig pumpált seggó, előbb-utóbb megfájdulhat mindenkinél! Ne nagyszinházi műsort csináljatok, hanem inkább rövidebb matinékat! .-)

2016. jan. 29. 16:58
 2/10 A kérdező kommentje:
Nagyon sokszor "készültünk" már rá (20-30) alkalom. És a tegnapi előtt is majdnem egy óráig tágított és csak nagyon lassan tette be. Lehet hogy az volt a gond, hogy annyira élveztem, hogy majdnem fél óráig volt hátulról bennem.
2016. jan. 29. 17:03
 3/10 anonim ***** válasza:
100%

Az egy két napig még fájni fog.Ez minden viccet félre téve,izom láz.

Ha egyre gyakrabban csináljátok,előbb vagy utóbb fel se fog tűnni.

2016. jan. 29. 17:06
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
Viccelsz? Az rengeteg.Akkor ne csodálkozz.:)
2016. jan. 29. 17:08
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
Egy-két napig simán elképzelhető. Pláne ha ez volt az első, és ilyen sokáig tartott. Egyébként hasonló érzés szerintem minden anális együttlét után van egy darabig, csak egy idő után megszokod. Sőt, inkább izgató, ahogy emlékeztet rá lépten-nyomon, hogy használva volt az a lyuk is. ;)
2016. jan. 29. 18:12
 6/10 anonim ***** válasza:
53%
Hát szerintem a fél óra nem sok... főleg ha dugom a nőt. Nekem nem fáj utána xD
2016. jan. 29. 18:58
 7/10 anonim ***** válasza:
100%
Nekem az első után 1napig fájt. A második alkalom már alig fájt.
2016. jan. 29. 23:39
 8/10 Joe.38 ***** válasza:
100%
Gyakorlat teszi a mestert. Minden kezdet nehéz. Majd belejössz.
2016. jan. 30. 10:19
 9/10 anonim ***** válasza:
Na, meddig fájt?
2016. márc. 22. 11:37
 10/10 anonim ***** válasza:
Én mindig élvezem, ha hátulról jön a férjem. Másnap, ha fáj, külön élvezet minden leülésnél rá gondolni, h előző este miket csináltunk. 😉Aztán meg csak várom a következő alkalmat 😉
2017. márc. 20. 01:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!