Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A szexnek van ma még szentsége?
Figyelt kérdés
Én 18 éves lány vagyok, még szűz. Olvastam néhány könyvet a szex szentségéről. Szerintetek ma is megvan ez? Vagy már elvesztette ezen a szinten az értékét?
Ugye csak akkor lesz igazán jó, ha szerelmes leszek az illetőbe?
2016. febr. 1. 20:03
1/10 anonim válasza:
Igen akkor lesz csak igazán élvezetes, feltéve hogy egyezik a szexuális igényetek.
2/10 anonim válasza:
persze hogy van, ne mással foglalkozz csakis saját magaddal, azt és akkor tedd amikor te akarod, nem más miatt vagy esetleg divatból
3/10 anonim válasza:
Van, csomószor hallom közben, hogy "Szent Isten", "Jézusom", "Úristen", meg ilyesmit. 😉
4/10 anonim válasza:
Egyes vallásos körökben elvétve, a sok álszent között azért biztos akad, aki így gondol rá.
Szerelem nélkül is tud jó lenni, de érzelmekkel természetesen kicsit más.
5/10 anonim válasza:
fontos, hogy ne csak azért tedd hogy te is túl légy rajta, vagy mert már csomóan csinálták a környezetedben nem leszel tőle se több se kevesebb pláne menő nem keszel és ezt úgy mondom, hogy már megbántam, hogy fiatalon csak tudni akartam h milyen
6/10 anonim válasza:
Nincs, ma kb egy pohár te szintjén van üsd fel pl az nlcafe-t v a lifenetwork-öt. Kb 10.000 szexes cikk van rajtuk.
7/10 anonim válasza:
Persze, így hangzik:
A hétszentségit, de megbsználak aranyom!
8/10 anonim válasza:
Hát szerintem se siesd el. Amúgy ma már nem nagyon van. Nem ismerek se férfit se nőt aki ne lenne ,,kalandozó"
9/10 anonim válasza:
Szerelem nélkül is lehet, de szerelemben az igazi, hisz mégiscsak az első.. Bár ez sok mindentől függ.
10/10 anonim válasza:
A szeretkezés azt hallottam, hogy az egyik legszentebb szertartás, de gondolom, hogy érzelmi kötődés is kell hozzá, mert hát igazából nekem a "szex" és a "dugás", ezek a megfogalmazások érzelemmentesek, és szóval szerintem más a szeretkezés. Tudod, az mikor úgy mondta nekem valaki, hogy visszaállítják a teljességet, ők már nem férfi és nő, két fél, hanem egyben az a teljes, egész tökéletesség. Azt állítják vissza. Én amúgy ezt csak valahol hallottam:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!