Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fontos vagyok neki vagy sem? Kérlek adjatok hasznos tanácsokat!
Sziasztok!
Két hónapja ismertem meg egy lányt egy szórakozóhelyen.
Nagyon jól idnult a kapcsolat, sokat beszéltünk találkozni is 2-3 naponta találkoztunk (legtöbbször ő hozta fel). Aztán ezek után gyorsan meg is történt az első alkalom. Félek bevallani, de én beleszerettem. Az alkalom óta viszont egyre kevesebbet beszélünk, találkozni már 2 hete nem találkoztunk. Úgy látom, hogy a legjobb barátnőjére van ideje de rám nincs. Találkozókat rendszerint lemondja mert vagy dolgozik vagy tanul.
Nemrég egy házibuliban voltam baráti társaságban ahol volt egy olyan lány akivel régen kavartam. Ő erre nagyon féltékeny lett. (HA nem vagyok neki fontos MIÉRT lenne az?)
Mondtam már neki, hogy ez nekem így nem jó szeretném többször látni, ő is mondta hogy szeretné csak kevés az ideje..
Mit tegyek? kétségbe vagyok esve, nagyon szeretem őt és nem akarom hogy vége legyen. Ti mit lépnétek ilyen helyzetben?
Ő 18L én 20F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!