Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hetero fiúk prosztata masszázs, vélemény?
En mar probaltam magamnak csinalni mindenfele modon, de sose tudtam semmilyen eredmenyt elerni, igy kezdem feladni.
Aztan persze mindig olvasom, hogy masnak milyen jo, megint erdekel, megint probalom magamnak es vegul megint csalodas.
Pasival???
nekem párom szokta néha :) ő is kezdeményezte, amikor olvasta valahol, h pasik ezt élvezhetik :)
eszem ágában nem lenne pasival bármi ilyet, én azt tartanám egyrészt megalázónak, másrészt meg nem vagyok bi.
Én nekem rendszeresen csinálja egy lány.De férfi biztos nem fog a hátsómba nyúlkálni.
Miért lenne megalázó ha egy nő csinálja?
Hát nem tudom mennyi férfias tekintélye van annak a pasinak akinek a nője, felesége azt látja arra izgul ha a seggébe matatnak… Egy normális, domináns férfinek ez tuti megalázó a nője előtt…
Gyere papa megujjazlak, de te vagy a férfi…. Persze sokan vannak akik hordják a pacskert ott ez belefér...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!