Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nektek bejön a mai lányok stílusa?
a letisztult azt jelenti, hogy szerény, egyszerű nem hivalkodó.
ha csak azt nézi, hogy mi kényelmes, akkor a stílusa pusztán praktikus.
nem azt mondom, hogy az öltözködés számít csak, de igenis számít. a képeken mutatott lányoknak szerintem nem hivalkodó a stílusa, inkább letisztultnak nevezném. és attól, hogy az ilyen ruhákat szeretik, még lehet stílusuk.
28F
En eddig meg csak elmebeteg noktol hallottam olyat hogy van "van sajat stilusa".
Oltozkodestol fuggetlenul, azzal van a baj amikor felneznek a telefonbol, es megszolalnak.
Nem tetszik.Főként a tornacipő nem tetszik,egyáltalán nem egy nőhöz való szerintem...
Igazából az a baj az egésszel,hogy sok ilyen lány mondja,mint akik a képen is vannak,hogy mekkora "egyéniségek" meg stb.,közben pedig az utcán ha végignézel minden 2. lány így néz ki,szinte egy az egyben.
24/F
A képen lévő stílus is bejön.
És az általad leírt stílus is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!