Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Hogy lehet lekoptatni egy 32...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy lehet lekoptatni egy 32 éves pasit? 18/L

Figyelt kérdés
Már kb. 1 éve kitartóan próbálkozik nálam egy 32 éves pasi, de nekem nem jön be. Nem tudom hogyan értessem meg vele, hogy nekem ő nem kell. Eléggé akaratos. Mondtam már neki higgadtan is, mérgesen is, de egyszerűen nem kopik le rólam. Mit lehetne tenni?
2016. jan. 30. 22:16
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
előbb vagy utóbb úgy is meg fog dugni, ez most megmondom! különben tudnád h koptasd le, de te ezt így játszod meg... :)
2016. jan. 30. 22:57
 12/15 A kérdező kommentje:
Dehogy fog megdugni fuj már. Alapból nen kezdenék ilyen idős pasival és nem is néz ki jól. Miért akarnám megjátszani? Ha megakarnám vele dugatni magam, akkor már megtettem volna és nem azon agyalnék, hogy hogyan vakarjam le. :D Mint mondtam többször mondtam már neki, hogy hagyjon bèkén. Szépen is, csúnyán is, nem is írok vissza, ő mégis ír. Csak az ő üzeneteiből áll a chatablak. Nem egyfolytába írkál, hogy minden nap, hanem mondjuk 1-2 hónapig békén hagy, aztán megint.
2016. jan. 31. 04:13
 13/15 kovpet ***** válasza:
Miért is nem tiltod le?
2016. jan. 31. 10:34
 14/15 anonim ***** válasza:
0%
Ha van pasid, akkor posztolj vele egy rakás képet. Ha nincs, akkor keress valakit - akár innen - aki úgy tesz mintha.
2016. jan. 31. 13:36
 15/15 anonim ***** válasza:

én velem csinálhatsz képet és kirakod hogy kapcsolatban :-D

aztán meg mért nem tiltod le és nem tud neked irni

2016. febr. 5. 19:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!