Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Hogyan lehet egy pasit lekopta...

Hogyan lehet egy pasit lekoptatni?

Figyelt kérdés

Van egy pasi, aki minden reggel, munkába menet bepróbálkozik nálam. Finoman és elegánsan a tudtára adtam, hogy nekem ez a dolog nem nyerő, de azóta sem áll le. Viszont ha bunkó leszek, és elküldöm a fenébe, akkor persze én leszek a szemét ribi. Hogy lehet ezt megoldani? Ha kedvesen küldöm el, y erőszakoskodik, ha bunkón, akkor meg ribizli vagyok. :(

Hozzátenném, hogy ma direkt "elszaladtam" előle, hogy ne kelljen vele beszélgetnem, erre olyan ingerülten jött utánam a buszmegállóig, hogy rendesen megijedtem. :(

2015. márc. 18. 20:35
 1/5 anonim ***** válasza:
Gaz spray
2015. márc. 18. 20:36
 2/5 zsici:D ***** válasza:
Hókon b a szod péklapáttal
2015. márc. 18. 20:37
 3/5 anonim ***** válasza:
Legyél kedves, de egyértelműem és határozottan elutasító. Menni fog?
2015. márc. 18. 20:38
 4/5 A kérdező kommentje:

vibescu

Nem tudom, az a helyzet, hogy a mai után elkezdtem tőle félni...de azért igyekszem. És lehet, hogy tényleg beszerzek egy gázsprayt.

2015. márc. 18. 20:41
 5/5 anonim ***** válasza:
A legtöbb faszi azért ért a határozott szóból. Ha azok után, hogy hangosan és tagoltan elmondod neki, hogy nem szeretnél vele kommunikálni semmilyen formában és ezt értse meg legyen olyan szives, szóval ha ezek után is próbálkozik, akkor kezdj el szervezni 1-2 jobb kötésű férfiismerőst, mert lehet h egy megszállott alkattal állsz szemben.
2015. márc. 19. 14:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!