Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Velem miért kívánja, miért...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Velem miért kívánja, miért ilyen velem?

Figyelt kérdés

Sziasztok, elsőre tudom fúra egy kérdés lesz. De csak kíváncsi vagyok arra hogy velem, miért akarja. Talán nagyon vonzódik hozzám/ nagyon szeret? Kis lányként éveken keresztül, zaklatták szexuálisan. Ez miatt, nagyon nem kívánta/akarta a szexet senkitől sem. Az anyja is beleépítette hogy lányom a szex rossz és fájdalmas dolog!

Elmondása szerint, az első barátjával akivel, 2-3 hónapig volt vele csak petting volt. Meg orál de csak egyoldalú volt. A csávó nyalta csak ki.

A másik barátjával 10 hónapig volt, elmondása szerint a vége fele kezdtek el pettingelni. Nem nagyon engedte meg hogy rá élvezzenek. Az első barátjának engedte meg. A puncijára de akkor is elkapott valamit. Azt is mondta, hogy volt hogy ők akarták a pettinget. De a lány nem pedig nem. Sokszor vissza utasító volt velük.

Velem viszont nem vissza utasító. Nagyon ritka ha azt mondja, most nem szeretném mert fáradt vagyok. Még betegen is szokott kézi munkázni. Mi úgy kb félévnél kezdtünk pettingelni. 9-10 hónapnál oráloztunk, és 1.2 hónapnál szexeltünk először de csak análisan.

Elmondása szerint, sokszor gondol velem a szexre a munkahelyén. Olyan is van hogy masztizik-rám mostanában viszont, nem szokott masztizni. Minden találkozásnál szexelünk, de ő jobban szeret szexelni a természetbe. Úgy ahogy én is evvel, nincsen baj.:) Élőben nem de üzenetbe szokott, piszkos megyjegyzéseket tenni. Azt mondja élőben, kicsit félénkebb nem mer ilyen megyjegyzéseket tenni. Azt is mondta, ha a közelembe van nedves szokott lenni. Ennek örülök, mert nekem is van merevedésem ha a közelembe van. Vagy ha megcsókol/ ölembe ül. Néha de nem mindig szexnél kikéri magának, hogy ő most szopni szeretne. Ha meg van neki, akkor elégé szex éhes. Ilyenkor mindig olyan kis rossz kislány van hogy többször is akarja ilyenkor. De ha nincs meg neki, akkor is benne van egy következőbe. Legalább is nem mondja, hogy nem akarja.

Cumizást nem nagyon szereti, de benne van. Mert aki zaklatta éveken keresztül, az folyton ezt csinálta vele. Közben pedig elég megalázó dolgokat mondott neki.

Érdekelne, csak kíváncsiságból. Hogy velem mégis miért ilyen, talán ennyire vonzó férfinek tartana? Mi lehetett az oka, hogy szexuálisan eddig eljutottunk? Mert eléggé szex ellenes volt... Mármint ismerkedés alatt is. Nem egyszer hallottam tőle, hogy a szex házasság utáni dolog stb... Isten szemében bűn stb...

Azt le felejtettem, hogy az elején a petting miatt, sokat sírt. Mármint akkor szokott-rá törni, ha én nem vagyok ott. Utca lánynak érezte magát, úgy gondolta hogy ez hatalmas bűn. Azt is mondta, akár mennyire is akarja, nem tud ellenállni ezeknek a dolgoknak. Azt is hozzá tette, hogy ő egy fiatal nő és azért kívánja.

Ő még annyit hozzá fűznék, hogy nekem engedi bárhova élvezhetek neki.

Jelenleg 2 éve vagyunk együtt, várom a véleményeket.

2016. jan. 30. 15:11
 1/3 anonim ***** válasza:
Erre írok egy példát, lehet nálatok is hasonlóan van a dolog: az eddigi partnereimmet is kívántam de a mostani páromat valami iszonyatosan, leírhatatlan mennyire vonzódom hozzá szexuálisan. És nem a kinézete miatt, egyszerűen nem tudom az okát.
2016. jan. 30. 15:15
 2/3 A kérdező kommentje:
1. A mostani barátnőmet én is nagyon kívánom. Ennyire nem kívántam még egyik barátnőmet sem. Elég csak ha meglátom és olyan merevedésem van. Hogy avval, házakat lehetne bontani.
2016. jan. 30. 15:23
 3/3 anonim ***** válasza:
Benned jobban megbízik, jobban szeret. Talán melletted sikerült túltennie magát a régi sérelmein.
2016. jan. 31. 01:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!