Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Szerintetek a kövér pasiknak...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek a kövér pasiknak tényleg kisebb a péniszük?

Figyelt kérdés
2016. jan. 29. 12:57
 1/10 anonim ***** válasza:
Nem,csak a nagy has miatt látszik kisebbnek. Gondolj bele,ha valaki meghízik,még nem megy össze a farka!
2016. jan. 29. 12:59
 2/10 anonim ***** válasza:

Inkább kisebbnek tűnik. Mondok egy érthető példát.

Van egy 160 cm-es és egy 2 méteres srác. Mindkettőnek 17 cm-es farka van. Mégis ha külön megnéznénk őket pucéran, akkor szemmértékre a 160 cm-es srácnak azt hinnénk nagyobb a farka, míg a 2 méteresnek kisebb.

Ugyanez lehet a dagadtakkal is. Mivel nagyobbak, ezért a farkuk kisebbnek tűnik.

2016. jan. 29. 13:00
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
a háj miatt a vastag bőr belepi a farka tövének néhány centijét. sexnél nem előny a háj szerintem
2016. jan. 29. 13:04
 4/10 anonim ***** válasza:

Csak kisebbnek tűnik.

Amúgy nekem bejönnek.

2016. jan. 29. 13:15
 5/10 anonim ***** válasza:

Egyrészt a látszat miatt kisebbnek tűnik, másrészt érzésre is kisebb mert a tövénél körbe a bőr alatti zsír felesleg miatt nem tudja az egész, eredeti hosszúságot kihasználni.

Szóval simán 1 cm-t is "veszíthet" ha kövér.

2016. jan. 29. 13:15
 6/10 anonim ***** válasza:
én a legnagyobb álló farkat eddig ducibb pasin láttam
2016. jan. 29. 14:13
 7/10 anonim ***** válasza:
+10kg = -10cm
 8/10 anonim ***** válasza:

Bocs

-1! cm

nem 10

9/10 anonim ***** válasza:
Igen, a farok körüli háj tényleg eltakarja, szóval magukhoz képest kisebb... Volt egy barátom, aki 30 kilót fogyott, centiben is volt különbség, nem csak nagyobbnak tűnt. Továbbá, ami nem elhanyagolható szempont, hogy a nők általában szeretik, ha a csikló az alhashoz dörzsölődik szex közben. És intenzívebb, élvezetesebb, ha nincs, vagy nincs sok felesleg a pasin. A macisabb férfiakkal nincs baj, de aki nagyon hájas, az nekem ront az élményen...
2016. jan. 29. 14:39
 10/10 anonim ***** válasza:

Én alapból nem kövér, hanem a nagydarab, erőemelő alkat vagyok, tehát nincs sörhasam hasam meg izmos vagyok, de azért van ott is felesleg, has meg ágyék tájon is.

Egyszer nagy nehezen sikerült kockás hasig fogynom, na akkor egy jó 2cm-vel biztos "hosszabb lett" (több látszott ki belőle:) Mondjuk valóban olyan 18-20 kg-t adtam le 108ról 90 környékére.

2016. jan. 29. 14:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!