Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi baja van a nőknek?
Amíg nem volt bnőm le se tojtak,de konkrétan gyakorlatilag levegőnek néztek.
Most,h bnőm van írogatnak nekem ,szexuális utalásokat kapok,kacérkodnak velem...
Szia.
Biztos jó hatással van rád a jelenlegi barátnőd :-) Kiegyensúlyozottabb,magabiztosabb vagy,boldogabbnak "tűnhetsz" és biztos sokszor mosolyogsz is,mint amikor szingli voltál és sokkal vonzóbb is lettél ezektől a tulajdonságoktól. (szerintem) 28/N
Hát ilyen ez..elcseszett egy világban élünk.
Annyit tehetsz, hogy nem kursz félre, és a barátnőddel maradsz. Hülye egy helyzet.
Ez mindig így van, az önbizalom vonzóvá tesz, vagy az, hogy egy másik nő neművel látnak.
Még régen középiskolai ballagásom körül volt, hogy a nővéremmel mentem valahova és a buszon 3 irányból próbáltak egyszerre flörtölni, azt hittem lefordulok a székről.
Mondjuk új hajat vágattam, meg elég jó kedvem is volt.
Ahogy első írta így van.
Az össz. kisugárzás a legfontosabb , ha kiegyensúlyozottabb vagy, lelked boldogabb, magabiztosabb vagy, stb. az megjelenik a tekintetedben, viselkedésedben.
Meg van pár ri.banc, akinek az a hobbija, hogy elszedi a másik csajtól a pasiját, aztán dobja.
Mert annyira jó poén ezzel megalázni a másik nőt...
"Mert annyira jó poén ezzel megalázni a másik nőt..."
nem poénból csinálják, hanem mert kihívásnak tekintik elhoditani egy foglalt pasit.
a szingli pasi azért szingli mert béna és nem veszik észre
a foglalt pasi azért foglalt mert tud valamit, jók az adottságai, jól kommunikál az emberekkel stb....
tehát egyértelmű, hogy a nők amiatt gerjednek a foglalt pasikra mert tudhatják hogy azok képesek megadni a nőnek ezt-azt, és ezt ők is élvezni akarják, így nekik is a másiké kell.... a remeték pedig max lelkiszemetesnek meg retikül megörzőnek lesznek jók a női wc előtt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!