Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Szerintetek, miért kérdezte...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek, miért kérdezte ezeket egy férfi?

Figyelt kérdés

Kb 1 éve ,hog ismerem őt. Ő az exem haverja. Amíg én párkapcsolatban voltam a haverjával nem volt ilyen kis perverz . Ő ilyen kis szerény,komoly férfi volt régen. De mára sokat változott. Én most szingli vagyok ezt tudja ő is. Most már egyre inkább beszél ilyen szexuális jellegű dolgokról, gúnyolódik velem, ilyeneket kérdezett ,hogy hozzám fel lehet e menni,mióta nem szexelek meg stb..

Miért érdekelte,hogy hozzám fel lehet e jutni?

Miért érdekli a velem kapcsolatos szexuális dolgok?

Régen amikor kapcsolatban voltam sosem kérdezett ilyeneket.

Komolyakat,köszi!

2016. jan. 28. 11:00
1 2
 11/16 A kérdező kommentje:

És ,ha utána meg ő utasítana el ,ha én megmondom neki,hogy szexelnék vele. Mi van ,ha csak kíváncsiskodik?

Utána meg én égek be,ha ő azt mondja ,hogy ő nem így gondolta.

2016. jan. 28. 11:32
 12/16 Noblesse Oblige ***** válasza:
A fiúk szexben nem viccelnek! Annak sosem pedzik a témát akire nincsenek legalább egy kicsit rágerjedve!
2016. jan. 28. 12:00
 13/16 anonim ***** válasza:

Lehet azt tréfásan is mondani, hogy jöjjön fel. Különböző szituációkban. Én is csináltam nem egyszer. Úgy kell felajánlani, hogy feljöhet, hogy abból egy visszautasítás esetén te kerülj ki győztesen. Pl. Felmehetek? Persze gyere. Erre azt mondja nem, akkor te: na, én se gondoltam komolyan, csak kíváncsi voltam, hogy besz.ri vagy-e. Vagy hasonló.

Hidd el nem fog nemet mondani!

2016. jan. 28. 12:03
 14/16 anonim ***** válasza:
Húpasztmek, vajon mit akar? Kukoricát pattogtatni...:D
2016. jan. 28. 12:07
 15/16 anonim ***** válasza:

figyelj, olvass a sorok között, meg akar d*gni, elég erősen meg akar d*gni, és ahogy látom te is be vagy gerjedve eléggé rá, de nyíltan azért mégsem mondhatja azt ki, hogy "szeretnék felmenni hozzád, kinyalni alaposan, szeretném érezni az ajkad melegét a kemény farkamon és addig ba*szni téged amíg nem tudsz többet egyenesen járni", ehelyett a kicsit feltüzelt agyával próbál virágnyelven kommunikálni erről több-kevesebb sikerrel.

Nem tudom szebben leírni, eléggé biztosra veheted hogy azt akarja, csak várja hogy megadd az OKÉt.

2016. jan. 28. 12:56
 16/16 anonim ***** válasza:

"És ,ha utána meg ő utasítana el ,ha én megmondom neki,hogy szexelnék vele. Mi van ,ha csak kíváncsiskodik?

Utána meg én égek be,ha ő azt mondja ,hogy ő nem így gondolta."

na éppen ezért nem mondja ki nyiltan h szexelni akar veled, mert ugyanezek a gondolatok jarnak egy pasi fejeben. Mond meg neki jööjön fel hozzad filmet nezni, aztan dumcsi minden temarol majd egymasra neztek és abbol tudni fogja h eljött az idő. Ennyi.

2016. jan. 28. 14:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!