Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek, miért kérdezte ezeket egy férfi?
Kb 1 éve ,hog ismerem őt. Ő az exem haverja. Amíg én párkapcsolatban voltam a haverjával nem volt ilyen kis perverz . Ő ilyen kis szerény,komoly férfi volt régen. De mára sokat változott. Én most szingli vagyok ezt tudja ő is. Most már egyre inkább beszél ilyen szexuális jellegű dolgokról, gúnyolódik velem, ilyeneket kérdezett ,hogy hozzám fel lehet e menni,mióta nem szexelek meg stb..
Miért érdekelte,hogy hozzám fel lehet e jutni?
Miért érdekli a velem kapcsolatos szexuális dolgok?
Régen amikor kapcsolatban voltam sosem kérdezett ilyeneket.
Komolyakat,köszi!
Hmmm, szóval afelől érdeklődik, hogy fellehet-e menni hozzád, és sűrűn szóba hozza a szexet... vajon mire gondolhat?
Áááááh! Megvan, biztos arra kíváncsi, hogy tudsz-e horgolni! És ha igen neki is megtanítanád-e? A kis cseles!
Itt semmit nem kell túlkombinálni, itt minden az aminek látszik. De kimondom, hátha még mindig nem tiszta: meg akar dugni, ha hagyod!
Csak meg akar dugni. A kérdés az az, hogy te mit akarsz tőle.
Am ha fel akar jutni a szobádba, akkor szerinted mit akarhat vajon? Sakkozni?
Akkor ,miért nem mondja ki?
Nem utasítanám vissza.
Meg nem is közeledik felém.
Várja az egyértelmű jeleket, amivel igent mondsz naki vagy érdeklődsz a dolog felől.
Ez olyan mint a tangó, a férfié a kezdő lépés, a teste árulja el a szándékát, ha te járatos nő vagy, akkor felismered és megadod erre a megfelelő választ, akkor együtt járjátok el a táncot. Ha nem akkor hoppon marad mindenki :D
Köszönöm a válaszokat. Ment a zöld kéz.
Azt sejtettem én is,hogy szexet akar,csak nem értem,hogy miért nem mondta ki nyíltan?
Ha nem utasítanád vissza, akkor amikor kérdezi fel lehet-e menni hozzád mond, hogy igen, mikor jössz? Ha akar valamit felmegy.
36N
Gondolom nem akar bunkó lenni. Meg az utalgatásoknak megvan az a kényelme, hogyha veszed lapot, igent mondhatsz, ha elutasítod, letagadhatja, hogy mi volt a szándéka.
Ha nyíltan rákérdez, és elutasítod, akkor jobban sérül az egó.
Illetve lehet csak a puhatolás a célja, próbál rájönni mi lenne a reakciód.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!