Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vallasos csajok is belevihetok uj dolgokba szex soran?
Bele.
Az, hogy valaki vallásos, csak annyit jelent, hogy álszent, attól még lehet perverz dög.
Nagyon vallásos csajjal azért nem jó szexelni, mert nem tudja elengedni magát, mindig azon görcsöl, hogy ő most vétkezik! Hiába mondod neki, hogy ezzel tönkreteszi az élvezetet...
Persze egyede válogatja.
Normális erkölcsös dolgokban igen.
Egy vallásos lány is el tudja magát engedni szex közben, ez butaság, hogy nem.:)
Az meg, hogy kinek mi az erkölcsös és úgy veszem észre, hogy még a vallásosok között is megoszlik. De szerintem mindenki érzi magában, hogy neki mi az, ami erkölcsös és mi az, ami nem. Én például nem tartanám erkölcsösnek, hogy 2férfival csináljam vagy megcsaljam a páromat. Szerintem mondjuk ez mindenkinél alapnak kéne lennie, de úgy látom ember válogatja.:D
Persze.
Attól hogy vallásos, még nem feltétlen jelenti azt hogy, ne tudná magát elengedni. Csak ha a neveltetése olyan (szigorú) akkor gátlásosabb szex terén.
Aha...
Én meg azért nem imádkozom, hogy legyen időm dugni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!