Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lányok, milyen érzés, ha...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, milyen érzés, ha lekötöznek szex közben? Hova voltatok kikötözve és hogyan? Mit csinál veletek a pasitok?

Figyelt kérdés

Tudom, hogy szeretne a pasim kikötözni (ágyhoz, asztahoz?), de ő is "kezdő" ebben és én is. A barátomban teljesen megbízom! De mégsem tudom, mire számítsak. Segítsetek! Kicsit félek tőle, milyen érzés? Van itt, aki már volt így, és izgatónak találta? A lábakat is kikötözze, szétnyitva? Nagyon ki leszek úgy tárva? Izgató vagy félelmetes a kiszolgáltatottság? És szerintetek miket csinálna közben a barátom, mi az, ami nektek bejön? (és mi az, ami nem?) Szóval, akinek volt már ilyen kalandja, írjátok le lszi, milyen volt!

(L, 21)

2016. jan. 28. 08:19
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
91%
Nekem majdnem minden hétvégén van ilyenbe részem, párommal sűrűn játszunk ilyeneket. Általában ágyhoz kötöz ki x alakban ilyenkor jól hozzám tud férni. Én a selyem szalagokat szeretem, erősek de nem hagynak nyomot mint pl a bilincsek. Szem bekötés is van, és ilyenkor kényeztet mindennel, van hogy jégkockával, vagy gyertyaviaszt csöpögtet rám, vagy egy selyemsállal simogat, stb. Játszik velem és csak akkor juttat a csúcsra amikor csak ő akarja, teljesen uralkodik a testemen. Én nagyon szeretem számomra sokkal jobb több élvezetet ad és többször tudok a csúcsra jutni mint ha csak simán egymásnak esnénk. Van aki szerint ez beteges de engem ez nem zavar. Ja és amire még számíthatsz az izomláz, főleg ha órákig vagy kikötve vagy megkötözve
2016. jan. 28. 15:20
 12/12 Igen, én vagyok! :) ***** válasza:
Múltkor voltam bdsm bulin. :D
2016. jan. 28. 17:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!