Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Létezik, hogy egy nőnek ennyire kevés szexre van szüksége?
Barátnőmmel 4 éve vagyunk együtt, kezdetben semmi gond nem volt a szexuális életünkkel.
Ahogy járni kezdtünk rá úgy fél évre fogamzásgátlót kezdett szedni.
Mostanra már ott tartunk, hogy hetente 1 kb 1 alkalom.
Nem élünk együtt, hétvégente szokott nálam aludni.
Nem kezdeményezi a szexet soha.
Létezik, hogy egy nőnek csak ekkor a az "étvágya" ?
Esetleg a gyógyszer miatt ennyire alacsony a libidója, vagy én csinálok valamit nagyon rosszul?
Lehet, hogy csak fel kéne dobni.
Beszélj vele.
heti 1 szex miért kevés?
nekem is ennyire van igényem.
L21
Ugyan ebbe a cipőbe járok, mi se élünk együtt és csak hétvégente alszik itt. Péntek szexelünk este, szombat reggel már kizárt mert hát most szexeltünk este... Szombat este meg változó... Vasárnap estét meg már nem töltjük együtt...
Azért péntek, és legalább szombat este nálam is alap lenne.
Legutóbb mondjuk megértettem az elutasítását, nincs mese ennyit igényelnek :)
Kérdeztem már tőle, elhiheted.
Mondtam neki, ha valamit rosszul csinálok szóljon, vagy ha valamit szeretne csak kérnie kell, nem igen tudna olyat kérni amit ne tennék meg neki.
Beszéltünk már arról is, hogy lehetséges ez a gyógyszer miatt lehet. Kértem, hogy ha legközelebb megy felíratni akkor az orvostól kérdezzen rá, hogy ha a tabi az oka lehetséges-e, hogy másfajtát szedjen.
Mielőtt valaki nekem esne, nem az én akartam, hogy gyógyszert szedjen, számomra a gumi is megfelelt.
Köszönöm a válaszokat.
#7 nem csak megdugom heti 1x
Viszont elég nehéz úgy szeretkezni, ha nem érzed, hogy a másik is vágyik rád.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!