Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Létezik, hogy egy nőnek...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Létezik, hogy egy nőnek ennyire kevés szexre van szüksége?

Figyelt kérdés

Barátnőmmel 4 éve vagyunk együtt, kezdetben semmi gond nem volt a szexuális életünkkel.

Ahogy járni kezdtünk rá úgy fél évre fogamzásgátlót kezdett szedni.

Mostanra már ott tartunk, hogy hetente 1 kb 1 alkalom.

Nem élünk együtt, hétvégente szokott nálam aludni.

Nem kezdeményezi a szexet soha.

Létezik, hogy egy nőnek csak ekkor a az "étvágya" ?

Esetleg a gyógyszer miatt ennyire alacsony a libidója, vagy én csinálok valamit nagyon rosszul?

2016. jan. 27. 17:30
 1/10 anonim ***** válasza:
Szádat kinyitni hán euróba kerülne? :) Kérdezz rá! Bár igazad van, manapság nem divat kommunikálni egy párkapcsolatban...a gyógyszer nagyon le tudja szívni a libidóját, bár ez is alkati kérdés. Volt barátnőm tabizott, és nem bírtam levakarni a fütykösről.
2016. jan. 27. 17:35
 2/10 anonim ***** válasza:
Mindhárom lehetöség.
2016. jan. 27. 17:35
 3/10 anonim ***** válasza:

Lehet, hogy csak fel kéne dobni.

Beszélj vele.

2016. jan. 27. 17:39
 4/10 anonim ***** válasza:
88%

heti 1 szex miért kevés?

nekem is ennyire van igényem.

L21

2016. jan. 27. 17:43
 5/10 anonim ***** válasza:

Ugyan ebbe a cipőbe járok, mi se élünk együtt és csak hétvégente alszik itt. Péntek szexelünk este, szombat reggel már kizárt mert hát most szexeltünk este... Szombat este meg változó... Vasárnap estét meg már nem töltjük együtt...

Azért péntek, és legalább szombat este nálam is alap lenne.

Legutóbb mondjuk megértettem az elutasítását, nincs mese ennyit igényelnek :)

2016. jan. 27. 17:46
 6/10 A kérdező kommentje:

Kérdeztem már tőle, elhiheted.

Mondtam neki, ha valamit rosszul csinálok szóljon, vagy ha valamit szeretne csak kérnie kell, nem igen tudna olyat kérni amit ne tennék meg neki.

Beszéltünk már arról is, hogy lehetséges ez a gyógyszer miatt lehet. Kértem, hogy ha legközelebb megy felíratni akkor az orvostól kérdezzen rá, hogy ha a tabi az oka lehetséges-e, hogy másfajtát szedjen.

Mielőtt valaki nekem esne, nem az én akartam, hogy gyógyszert szedjen, számomra a gumi is megfelelt.

2016. jan. 27. 17:58
 7/10 anonim ***** válasza:
talán mert szeretkezni kéne vele és nem heti 1x megdugni. Lehet több kedve lenne hozzá.
2016. jan. 27. 18:00
 8/10 anonim válasza:
A fogamzásgátló tablettáknál eléggé gyakori a libidócsökkenés, és lehet nem oldódik meg, ha másmilyent szed, hisz abban is hormonok vannak...
2016. jan. 27. 18:06
 9/10 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat.

#7 nem csak megdugom heti 1x

Viszont elég nehéz úgy szeretkezni, ha nem érzed, hogy a másik is vágyik rád.

2016. jan. 27. 18:10
 10/10 anonim ***** válasza:
egy igazi no napi 2alkalmat minimum akar
2016. jan. 28. 19:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!