Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
21 éves fiúnak mekkora szüksége van a szexre? /bővebben lent/
Nem olyan régóta vagyok együtt a barátommal /1,5hónapja/ Előttem ő eléggé kicsapongó életet élt miután véget ért egy hosszabb kapcsolata. Velem nagyon komolyan gondolja a dolgokat és nagyon tisztel. Ezt mondja is és látom is rajta. Viszont elég ritkán szexelünk. kb heti1x, pedig alkalom lenne rá...
Ennek mi lehet az oka? Nem kíván? Vagy nem vagyok neki elég jó az ágyban? /mástól csak pozitív visszajelzést kaptam:P/ Nem merek konkrétan rákérdezni, mert nem szeretném, hogy ennek a kapcsolatnak is a középpontjában a szex álljon vagy hogy azt érezze, hogy nem imádok csak úgy vele lenni...Már arra is gondoltam, hogy esetleg máshoz járkál ecélból...
általában együtt járunk szórakozni vagy ha nem, akkor is elmondja, hogy kivel van, de nagyonnagyonnagyon sok lánynak tetszik és tudom, hogy nem fogják vissza magukat a 'hölgyek', amikor nem vagyok ott...:S
De, ha egy ennyire friss dologban kívántatnom kell magam a legelején az nem jó jel, igaz?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!