Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » 21 éves fiúnak mekkora szükség...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

21 éves fiúnak mekkora szüksége van a szexre? /bővebben lent/

Figyelt kérdés

Nem olyan régóta vagyok együtt a barátommal /1,5hónapja/ Előttem ő eléggé kicsapongó életet élt miután véget ért egy hosszabb kapcsolata. Velem nagyon komolyan gondolja a dolgokat és nagyon tisztel. Ezt mondja is és látom is rajta. Viszont elég ritkán szexelünk. kb heti1x, pedig alkalom lenne rá...

Ennek mi lehet az oka? Nem kíván? Vagy nem vagyok neki elég jó az ágyban? /mástól csak pozitív visszajelzést kaptam:P/ Nem merek konkrétan rákérdezni, mert nem szeretném, hogy ennek a kapcsolatnak is a középpontjában a szex álljon vagy hogy azt érezze, hogy nem imádok csak úgy vele lenni...Már arra is gondoltam, hogy esetleg máshoz járkál ecélból...

2009. máj. 30. 12:35
 1/6 anonim ***** válasza:
69%
Próbáld meg kívántatni magad! Amúgy sűrűn jár el otthonról, úgy, hogy te nem tudsz róla, hogy hova megy?
2009. máj. 30. 12:43
 2/6 A kérdező kommentje:

általában együtt járunk szórakozni vagy ha nem, akkor is elmondja, hogy kivel van, de nagyonnagyonnagyon sok lánynak tetszik és tudom, hogy nem fogják vissza magukat a 'hölgyek', amikor nem vagyok ott...:S

De, ha egy ennyire friss dologban kívántatnom kell magam a legelején az nem jó jel, igaz?

2009. máj. 30. 12:57
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Őszintén fogok válaszolni: Igen, nem jó jel!:(
2009. máj. 30. 13:15
 4/6 anonim ***** válasza:
60%
Barátom 21 éves és naponta vagy 3x is bírná a szexet, de nekem elég 1 alkalom is. Sztem sem jó jel, ilyenkor a legaktívabbak.
2009. máj. 30. 14:31
 5/6 anonim ***** válasza:
59%
Lányok, mi lenne, ha nem itt komplikálnátok, hanem a kedves kérdező egyszerűen megkérdezné a barátját, h mi a gond?
2009. máj. 30. 14:31
 6/6 anonim ***** válasza:
59%
Szerintem nem kellene aggódnod. Lehet csupán annyi a gond, hogy túl komolyan veszi és nem akarja, hogy később ellaposodjon a kapcsolatotok és csak a szexről szóljon. Az is meglehet, hogy ő is többször szeretné, de visszafogja magát miattad nehogy úgy érzed, mintha kihasználná az érzéseidet, a tested stb... A legjobb lenne, ha megkérdeznéd tőle van-e valami baj vagy az ágyba csábítanád. Nem hiszem, hogy aggódnod kellene. De a legtisztább ha nem találgatunk itt és hozzuk rád a frászt, hanem beszélj vele.
2009. máj. 30. 16:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!