Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Nők, ti szeretitek ezt?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nők, ti szeretitek ezt?

Figyelt kérdés
Ha a pasi szörnyen szenvedélyes lenne az ágyban, mindent megtenne, hogy sorozatos orgazmushoz jussatok, kényeztetne minden téren, téged a hajadtól a talpadig, hogy belebizseregj, remegj? Szeretitek az ilyen hiperaktív pasikat az ágyban, vagy teher? Pl. órákon át dugna titeket, több hosszabb menetben, és gyakorlatilag mindenre nyitott, amire ti is.
2016. jan. 26. 20:36
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Bocsi hogy férfiként válaszolok, de eddigi tapasztalataim alpján kb a lányok fele vevő a hosszú, alapos menetekre.
2016. jan. 26. 20:41
 2/8 anonim ***** válasza:

én imádom, szerencsére barátom pont ilyen

21L

2016. jan. 26. 20:44
 3/8 A kérdező kommentje:
Egyes, igaz. Eddigi partnereim szerették a hosszabb meneteket, ezért kérdezem az ittenieket, hogy képet kapjak idegenek hozzáállásáról is. :) Kettes, te vagy az én emberem, vagyis lennél adott esetben :D
2016. jan. 26. 20:50
 4/8 anonim ***** válasza:

Èn bírnám, pont ilyen pasira váGyom.

Privi nem kell!!!!!!

2016. jan. 26. 21:14
 5/8 anonim ***** válasza:

Én is szeretem ha ilyen egy pasi. szerencsére a vőlegényem is ilyen, nagyon fontos neki, hogy minél jobban élvezzem, nem sajnálja rá(m) az időt. ;)

21/N

2016. jan. 26. 21:48
 6/8 anonim ***** válasza:
Még szép, hogy szeretem..
2016. jan. 26. 21:53
 7/8 anonim ***** válasza:

Persze.Ilyen pasi az álmom.:-)

Privi nem kell!

2016. jan. 26. 22:45
 8/8 A kérdező kommentje:
Nyugodjon le mindenki a 3,14csába! Senki sem kap privit lányok! :D
2016. jan. 26. 22:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!