Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők, ti szeretitek ezt?
Figyelt kérdés
Ha a pasi szörnyen szenvedélyes lenne az ágyban, mindent megtenne, hogy sorozatos orgazmushoz jussatok, kényeztetne minden téren, téged a hajadtól a talpadig, hogy belebizseregj, remegj? Szeretitek az ilyen hiperaktív pasikat az ágyban, vagy teher? Pl. órákon át dugna titeket, több hosszabb menetben, és gyakorlatilag mindenre nyitott, amire ti is.2016. jan. 26. 20:36
1/8 anonim válasza:
Bocsi hogy férfiként válaszolok, de eddigi tapasztalataim alpján kb a lányok fele vevő a hosszú, alapos menetekre.
2/8 anonim válasza:
én imádom, szerencsére barátom pont ilyen
21L
3/8 A kérdező kommentje:
Egyes, igaz. Eddigi partnereim szerették a hosszabb meneteket, ezért kérdezem az ittenieket, hogy képet kapjak idegenek hozzáállásáról is. :) Kettes, te vagy az én emberem, vagyis lennél adott esetben :D
2016. jan. 26. 20:50
4/8 anonim válasza:
Èn bírnám, pont ilyen pasira váGyom.
Privi nem kell!!!!!!
5/8 anonim válasza:
Én is szeretem ha ilyen egy pasi. szerencsére a vőlegényem is ilyen, nagyon fontos neki, hogy minél jobban élvezzem, nem sajnálja rá(m) az időt. ;)
21/N
7/8 anonim válasza:
Persze.Ilyen pasi az álmom.:-)
Privi nem kell!
8/8 A kérdező kommentje:
Nyugodjon le mindenki a 3,14csába! Senki sem kap privit lányok! :D
2016. jan. 26. 22:55
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!