Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Ha első 'randin' lefekszem...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha első 'randin' lefekszem egy pasival akkor törvényszerű hogy ribizlinek gondol?

Figyelt kérdés
Regota ismerjuk egymast, de csak most randizzunk ugy eloszor. En nem gondolom hogy meg kene tartoztatnom magam ha kivanjuk egymast a pasival,sztem nem ezen mulik h komolyan vesz v sem.. Sztem tobb eves ismerettseg utan foleg nem problema ha teret adunk a vágyainknak. De vajon ezt egy pasi is igy gondolja?
2016. jan. 25. 22:36
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Ha állításod szerint ismered akkor tudnod kéne a választ.
2016. jan. 26. 07:04
 12/14 anonim ***** válasza:

Minden pasi kihasználja a kínálkozó alkalmat, ha a csaj az első randin ágybavihető, akkor le is rendezem.

De ennyi.

Akiért nekem se kell küzdeni, azért másnak se, és nekem az nem kell.

Az a csaj tud megfogni, akiért küzdeni kell, aki tartja magát annyira, hogy nem adja oda a punczit elsőre akkor se, ha látom és érzem rajta, hogy ő is kíván. De van benne annyi tartás és büszkeség, hogy nemet mond.

És amikor végre igent, akkor annál jobb, mert már ő is nagyon kíván, és én is őt.

Elsőre is le lehet úgy feküdni valakivel, hogy jó a szex, és ha nagyon-nagyon jó, akkor lehet több találka is. Ezt hívják szeretőnek, dugópajtinak, vagy bármi másnak.

De az ilyen csajt akkor keresem fel, ha tuti numerára vágyok, és mindegy hány egészségügyi du.gáson vagyunk túl: alapból második helyről indul, mert én közben vadászok arra, akit szeretni is tudok.

Ha szerelmes vagyok, akkor nem gond a hűség, sőt elvárom a másiktól is. Elég féltékeny típus vagyok.

Ezért se jöhet szóba olyan kapcsolatra, akit elsőre megkaptam én is.

Szóval kérdező: igen, aki első randin se bír a punczival, és egyből beleül, az ribizli.

És nekünk is vannak érzelmeink. És mi is gondolhatunk ilyenkor arra, hogy lehet, hogy csak ennyit akart, egyszer kipróbálni (hogy igazak-e a legendák :D ), de nem akar semmi komolyat. Elvégre az egyéjszakás kalandokat nem szokták előre lebeszélni, csak találkoznak, dugnak, aztán megy mindenki a maga útján.

2016. jan. 26. 07:58
 13/14 anonim ***** válasza:
Nálunk így volt, a gyerekünk 2 éves már, szeretjük egymást....
2016. jan. 26. 08:04
 14/14 anonim ***** válasza:

Három csajjal feküdtem le az életben legkésőbb a 2. randin.

Első csaj: Dugogattam két hónapig utána, aztán vége lett.

Második csaj: Dugogattam egy hónapig utána, aztán vége lett.

Harmadik csaj: Életem legnagyobb szerelme volt és 2,5 évig voltunk együtt.

Szóval nem feltétlenül nem vesz majd komolyan. Rajtad is múlik mit hozol ki a férfiból és az ő aktuális szándékain is múlik.

2016. jan. 26. 11:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!