Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Melyik az az életkor, amikor...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Melyik az az életkor, amikor már ciki szűznek lenni?

Figyelt kérdés

2016. jan. 25. 16:31
1 2
 11/11 Sansa LannisterStark ***** válasza:

Nem kimondottan a szüzességet tartom cikinek, hanem azt, hogy valaki ennyi idősen még nem találta meg azt az embert, akivel hajlandó. Én 25 évet mondanék, addigra azért már illik túllenni legalább egy komolyabb kapcsolaton. Akinek még nem volt, az szerintem álomvilágban él, és azt hiszi, a szőke herceg konyhakészen hullik a lábai elé, és neki a kisujját se kell érte mozdítania. Ez nagyképűség szerintem. Plusz furának tartom hogy ennyi idősen még nem indult el a biológiai órája és nem érdeklődik a másik nem iránt. Márpedig ha érdeklődne, akkor nyilván idővel eljutna a szexig. Két szűz nővérem van 25 felett, tudom miről beszélek. És ne higgyétek hogy én akkora ringyó vagyok, 18 évesen vesztettem el (mondjuk rohadtul megbántam), most pedig 3 éve komoly kapcsolatban vok egy sráccal akit imádok. Összvissz ez a 2 pasi volt velem, tehát nem a másik véglet vagyok.

23/N

2016. febr. 8. 11:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!