Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Egy ilyen lány vonzó a fiúk...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy ilyen lány vonzó a fiúk szemében?

Figyelt kérdés
170 magas állig érő lefésült sötét barna haj világos kék szem.Hobbim a cross-motorozás.Testalkatra sportos vagyok mert street workoutozom de inkább vékony vagyok és formás.Amúgy 62 kg vagyok de jól eloszlik rajtam.
2016. jan. 24. 18:12
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:
Miért én miért nem viselkedek nőiesen?
2016. jan. 24. 19:09
 12/17 anonim ***** válasza:
Egy fontos lemaradt, hány éves vagy? Vonzó lehetsz, igazi dögös belevaló csajszi.
2016. jan. 24. 19:28
 13/17 anonim ***** válasza:
Én randiztam egy ilyen ilyen csajjal. Előadta a nagy motoros vagányt, de csak ennyi volt az érdekes benne. Nem volt nőies, nem lehetett vele beszélgetni, kultúrálatlan volt. Egy-két randi után vége lett a dolognak. Nekem nem jönnek be az ilyen fiús csajok, mert van bennük egy ilyen felsőbbrendűségi érzet. Nem tudnak másról beszélni, csak kocsikról, motorról, sportról. Kepcsolatra csak minimális részük jó.
2016. jan. 24. 19:37
 14/17 anonim ***** válasza:

Szerintem siman, énis motorozok.pályán nem sokat,ink enduro. Milyen motorod van?

Ha van kedved írj rám, van barátnőm de vele lehetetlen ilyenekről beszélgetni

F22

2016. jan. 24. 19:51
 15/17 anonim ***** válasza:

Ne törődj a negatív kritikákkal.

Jó vagy így ahogy vagy!:)

2016. jan. 24. 21:04
 16/17 anonim ***** válasza:

a külsődet leírtad,az bejön..

a hobbydról amit leírtál,az nem..végül is a motocross meg a street workout tipikus csajos viselkedés...már csak a foci,meg a jéghoki kell,és álomnő leszel...de majd vki másnak...

2016. jan. 24. 21:35
 17/17 anonim ***** válasza:
Ügyes vagy. Kép nélkül leírsz pár adatot és Ennyi. Most, higy kellően felhízlaltad az egódat, mehetsz aludni.
2016. jan. 25. 05:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!