Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van ez a felületes ismerkedés a kapcsolat elején? Én is tudom, hogy ezek ilyen próba körök, a másik is tudja. Miért nem lehetne egyből a szexre térni? (bővebben lent)
Fura vagy, kérdező. Keress olyan nőket, akikkel nem kell felesleges köröket futnod! És ne mondd, hogy ilyenek nincsenek!
Én a mostani párommal sok-sok évvel ezelőtt csak azért nem feküdtem le már a második randin, mert nem volt hol és mikor. Ki kellett várjuk a hétvégét, a negyedik randit. Nem futott felesleges köröket velem, nem romantikázott, nem adta elő magát (soha egy k.*va virágot nem kaptam tőle, mondjuk erre pont nem is vágytam, de ő nem az a típus, aki ilyesmikkel fejezne ki bármit is). Azt is a tudtomra adta (többféleképpen is :D), hogy megdugna. Örültem neki, mert legalább tudtam, hogy nemcsak én akarok már nagyon ágyba bújni vele. :D De azért mégis csak jó, hogy nem az első randin dugtunk, mert kellett az a pár alkalom, hogy kicsit jobban megismerjem és kiértékeljem magamban, hogy a szexen túl is jó lesz-e még valamire. :D
Szóval én úgy gondolom, hogy te nem a hozzád illő nőknél próbálkozol.
31N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!