Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Miért van ez a felületes...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van ez a felületes ismerkedés a kapcsolat elején? Én is tudom, hogy ezek ilyen próba körök, a másik is tudja. Miért nem lehetne egyből a szexre térni? (bővebben lent)

Figyelt kérdés
Sziasztok ! Valóban ez a kérdésem.Jársz egy lánnyal/nővel,és így kell csinálni.A helyett,hogy azt mondanám ,figyel kívánlak ! Te is ?! Ilyenkor ha azt mondaná igen,akkor lehetne már a szexre térni.És ha az is jó akkor minden jól fog menni.De e-helyett,hetekig,vagy hónapokig megyen ez a felületes dolog.

2016. jan. 24. 17:27
1 2 3
 21/24 A kérdező kommentje:
Jó is és rossz is a gyakorikérdések jó hoghy leírhatom amit gondolok.Rossz hogy csak írásban van kommunikáció,és vélemény cser,információ átadás.És így nehéz helyzetben vagyok,hogy kellőképpen megfogalmazzam amit szeretnék. Tehát,újból neki rugaszkodok. Általános ismerkedés.Helló ! Helló ! (De ez már akkor amikor látom,hogy ő is odafigyel rám hosszabban.) Amiből nem lesz kapcsolat azzal nem is foglalkozok. Aztán megvan a telefosztám csere ez az első lépés. És most úgy kell tennem mintha nem vonzana mint a mágnes. (Pedig nem szeretek így tenni) Egy szerepet kell felvennem.A tisztességes,és illedelmes ember arcát.Virág,csoki,igen gondoltam rád,igen még mindíg érzem az illatodat,nagyon imádlak megérinteni. És zabolázva kell tartanom magamat.Aztán eljön az "együttlét" ilyenkor esetleg kiderül hogy volt már egy szászármetszése közben meg azt mondta hogy nincsen gyereke,és kiderül,hogy elvetette,vagy örökbe adta...És akkor ezekszerint hazudott egészen a lefekvésig...Közben nekem meg nincsen másik nő,hanem mindig csak 1.És meg szeretnék állni 1-mellett.De a körök akadályoznak és időpocsékolás.
2016. jan. 24. 18:23
 22/24 A kérdező kommentje:
20-as válaszoló: :) Zöld kéz.és tetszik,hogy ezt leírtad. "Nekem semmi szükségem sincs a szexhez a kötődéshez vagy a bizalomhoz."
2016. jan. 24. 18:28
 23/24 anonim ***** válasza:

Fura vagy, kérdező. Keress olyan nőket, akikkel nem kell felesleges köröket futnod! És ne mondd, hogy ilyenek nincsenek!

Én a mostani párommal sok-sok évvel ezelőtt csak azért nem feküdtem le már a második randin, mert nem volt hol és mikor. Ki kellett várjuk a hétvégét, a negyedik randit. Nem futott felesleges köröket velem, nem romantikázott, nem adta elő magát (soha egy k.*va virágot nem kaptam tőle, mondjuk erre pont nem is vágytam, de ő nem az a típus, aki ilyesmikkel fejezne ki bármit is). Azt is a tudtomra adta (többféleképpen is :D), hogy megdugna. Örültem neki, mert legalább tudtam, hogy nemcsak én akarok már nagyon ágyba bújni vele. :D De azért mégis csak jó, hogy nem az első randin dugtunk, mert kellett az a pár alkalom, hogy kicsit jobban megismerjem és kiértékeljem magamban, hogy a szexen túl is jó lesz-e még valamire. :D

Szóval én úgy gondolom, hogy te nem a hozzád illő nőknél próbálkozol.

31N

2016. jan. 25. 00:09
 24/24 A kérdező kommentje:
23.as válasza hasznos.Zöld kéz jár.Valahogyan éreztem,hogy legy olyan váasz ami (megértő). És örülök,hogy kiírta azt amit olvasni akartam.Azt,hogy azóta is együtt vannak !
2016. jan. 25. 06:47
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!