Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Miért vág elégedett arcot a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért vág elégedett arcot a szexpartnerem még akkor is, ha nem volt neki orgazmusa, amikor kihúzom belőle, és látja a teli óvszert?

Figyelt kérdés

2016. jan. 24. 14:02
 1/5 anonim ***** válasza:
Miért nem kérdezed meg tőle?
2016. jan. 24. 14:03
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Orgazmus nélkül is van jó szex.
2016. jan. 24. 14:03
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

Mert nő.

Ha megnézzük mennyi női orgazmus és mennyi férfi orgazmus történt az emberiség történelme során az utóbbi 100 ezer (!) évben, akkor nagyságrendekkel több férfi orgazmus, az biztos.

Nem véletlen hogy a szex általában a férfi orgazmusával ér véget, függetlenül attól hogy a nő elélvezett-e vagy sem.

(Ezt az egészet most nem rosszallásként mondom, hanem tudományos objektivitásként.)

Sok nőnek lelkileg az is elég és kielégítő, ha látja hogy a partnere élvezte és elélvezett.

2016. jan. 24. 14:13
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
Nálam is volt olyan, hogy nem mentem el, de ettől függetlenül jól esett, illetve örültem, hogy a másiknak jó volt. Szóval igenis elégedett voltam úgy is :D
2016. jan. 24. 14:42
 5/5 anonim ***** válasza:
100%
Mert a szex orgazmus nélkül is jó. Bár tény, hogy orgazmussal még jobb.
2016. jan. 24. 14:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!