Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem zavaró szex után a sperma a hüvelyben?
Évekig szedtem fog. gátlót, hát igen, ez nagyon zavaró volt. És sajnos hiába fürdesz le utána, nyilván nem is egészséges hüvelyzuhanyt csinálni, éppen ezért nem tudod onnan kimosni, tehát hiába fürdesz meg, belőlem annak ellenére is jött még fürdés után is.
Ilyenkor ha valahová mentem mondjuk, akkor kénytelen voltam tisztasági betétet betenni.
Aztán már egy ideje óvszerrel védekezünk, mert időközben a fog. gátlót már nem szedheted különböző hormonális okok miatt, na és ott nincs ilyen gond.
Itt mindenki "agymenő"?! Kitörlöd és kész! Csajom is megoldja szex után.
Komolyan nem értem hogy az ilyen nagyon okosakat ki dugja meg egyáltalán?
Utolsó, te atomfizikus te. A csajod csak azt tudja kitörölni ami a ki/bejáratnál van. Benn is marad vmennyi. Akkor ezek szerint a csajod megcsinálja magát utánad még ököllel kendőstül.
Grat. Hallgattál volna, lehet bölcs maradsz. Ja, nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!