Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért baj az, hogy olyan akarok lenni mint ő?
Van egy tanárnőm, akit egyazegybe imádok! Ő a példaképem, nagyon csinos, egyedi és nőies a stílusa, gazdag a szókincse, szépen és artikuláltan beszél, nagyon megértő és kedves, de ugyanakkor szigorú is, őnála nem lehet elkésni, puskázni, úgy tanít, hogy szinte beleveri az anyagot a fejünkbe.. Amúgy is imádom azt a tantárgyat amit tanít de azóta eldöntöttem hogy én is angol tanár szeretnék lenni! És igen, külsőleg is "utánozni" kezdtem, feketére festettem a hajam, úgy sminkelem magam ahogyan ő, én is blézert kezdtem hordani, olyan frizurát csinálok amilyet ő stb...
És úgy vettem észre, hogy ez őt zavarja. Múltkor ugyanolyan fülbevalóm volt, mire ő következő órára kivette a füléből... és kiengette a haját amikor ugyanúgy kötöttem fel...
Miért baj hogy olyan akarok lenni mint ő? Én is ilyen szigorú de kedves nyelvtanár szeretnék lenni, és 30 évesen is olyan csinos lenni hogy a pasik megbámuljanak! Ès nagyon tetszik a stílusa!
Ha zavar ne nézd :D
Amúgy köszi a válaszokat...
Miért akarnék 30nak kinézni?! Olyan akarok lenni mint Ő, nem olyan mint egy harmincas nő. Nagy külömbség.
És 19 évesen úgy nézek ki mint egy 12 éves úgyhogy rám is fér ha valami idősit na de nem ez a célom, hogy idősebbnek nézzek ki.
Amúgy nővérednek van igaza, nem hogy örülnél hogy valaki felnéz rád...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!