Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért baj az, hogy olyan akarok lenni mint ő?
Van egy tanárnőm, akit egyazegybe imádok! Ő a példaképem, nagyon csinos, egyedi és nőies a stílusa, gazdag a szókincse, szépen és artikuláltan beszél, nagyon megértő és kedves, de ugyanakkor szigorú is, őnála nem lehet elkésni, puskázni, úgy tanít, hogy szinte beleveri az anyagot a fejünkbe.. Amúgy is imádom azt a tantárgyat amit tanít de azóta eldöntöttem hogy én is angol tanár szeretnék lenni! És igen, külsőleg is "utánozni" kezdtem, feketére festettem a hajam, úgy sminkelem magam ahogyan ő, én is blézert kezdtem hordani, olyan frizurát csinálok amilyet ő stb...
És úgy vettem észre, hogy ez őt zavarja. Múltkor ugyanolyan fülbevalóm volt, mire ő következő órára kivette a füléből... és kiengette a haját amikor ugyanúgy kötöttem fel...
Miért baj hogy olyan akarok lenni mint ő? Én is ilyen szigorú de kedves nyelvtanár szeretnék lenni, és 30 évesen is olyan csinos lenni hogy a pasik megbámuljanak! Ès nagyon tetszik a stílusa!
Hova irjam a szerelemhez? Mondj okosat ne csak feleslegesen irj.
Nem majmolni akarom, csak pont az a stilus tetszik amilyen az övé! :)
próbáld ne egy az egyben másolni a stílusát, hanem hozzákeverni a sajátodéhoz. ha tényleg nagyon másolsz valakit az zavaró lehet az illetőnek.
plusz vele is megbeszélheted ezt, elmondhatod neki, hogy ő a példaképed, és nem-e zavarja ez, és az, és mi a véleményre róla.
"Hova irjam a szerelemhez? Mondj okosat ne csak feleslegesen irj. "
Emberek kategoria peldaul
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!