Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek ha nagyon "kívánós" vagyok?
Figyelt kérdés
Napok óta elég hamar felizgulok, és nem segít ha masztizok. Vagy is segít de csak rövid ideig. Veletek volt már ilyen? 20/L2016. jan. 23. 18:43
1/16 RRR válasza:
szerezz be egy lüktető métereskékerest hapsitól:DDD
2/16 anonim válasza:
Nalam is ez a helyzet,de en kisfiu vagyok
40/F
3/16 anonim válasza:
Hát, lehet tényleg rádférne már... :)
4/16 anonim válasza:
Ezen csak a szex segíthet! 😃Velem is pont ez van most szingliként,egyszerűen a napi több maszti sem elég...
20L
5/16 anonim válasza:
Nálam is ez van :(( pasival meg csak kedden találkozok :((
6/16 anonim válasza:
Keress egy normális férfit magad mellé. Ha reggeltől estig masztizol még az is kevés lesz. Höhhh... Mindjárt jönnek a kommentek a kis nebulóktól,hogy privizz rám.
F/32
7/16 A kérdező kommentje:
Szex nem nagyon van kilátásban. Fél éve voltam utoljára fiúval.
2016. jan. 23. 18:56
10/16 anonim válasza:
Azok nem megbízható források. Igaz,nekem anno a talalka.hu betalált de nem volt hosszútávú. A kérdezőnek meg annyit,hogy rongyora masztizhatod magad korántsem fogsz úgy kielégülni mint egy kiadós dugásnál. Tehát meg kell találnod a hímtársadat aki rendezi a sorsodat.
#7 voltam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!