Kívánós kismamik: mit ennétek most szívetek szerint, de nagyon?
Hetek óta halászlevet ennék meg pacalpörköltet! ( kovászos ubival)
😆😃
Talán a halászlé meglesz a napokban!:)))
Te?
Noha már nem vagyok terhes, emlékszem, csak 1 étel volt amit nagyon kívántam, de azt hetekig.
A sajtos-tejfölös lángost.
A közelünkben sehol nem lehetett kapni, azt meg én nem engedtem a férjemnek, hogy emiatt még munka után elbicajozzon érte.
Aztán végül ő unta meg a nyavalygásom és hozott nekem egyet, de mire hazaért vele, kihűlve már nem volt az igazi. Viszont megszűnt a vágyam is utána :)
Hú, mindegyik jól hangzik, amiket írtok:D A sajtos-tejfölös lángost én is enném nagyon, de sajnos a tejfölt nem bírja a gyomrom most, úgyhogy azt el kell halasztanom. Halászléből meg van egy étterem Balatonfüreden a sétány elején, ott ettem a legjobb halászlevet, ikrával, meg harcsával készítik. Már évek óta nem jártam arra asajnos, de idén nyáron lehet, ellátogatunk oda:D
Nekem 2 napig a frankfurti leves volt a favorit, meg is főztem. Meg van egy ázsiai tőlünk 20 percre, ahol kókuszos-curryszószos zöldségeket lehet enni rizzsel, napok óta onnan hordom a kaját.
Hétvégén meg a házi hamburgert kívántam meg, elég nagy adagot csináltunk, így azt mostanában nem hiszem, hogy fogok enni:)
Én állandóan a lecsót enném. Ma azt foztem így most nyugodt vagyok kaja téren. :D
Még általában a túrós csusza és a tejfolos krumplifőzelék amit szoktam kívánni.
Nekem tizenvalahány hetesen olyan uborka maniam volt, hogy azzal ettem mindent. Most már ranezni sem tudok.
Egyébként pont a langossal voltam úgy, hogy az eszembejutott, férjemmel felmentunk langost enni viszont addigra zárva volt a bódé. Kisváros, máshol nincs. Olyan rossz hangulatban voltam egész délután miatta.. idegesítő lehettem. Persze másnap bepotoltam a langost.
Terhesség előttihez képest talán a zsíros kajak. Nagyon szerettem a sült kolbászt vagy sokfelet igazából, az első hetekben csak ettől hanytam, azóta ranezni sem tudok, egyáltalán nem eszem meg. Fordítva viszont nincs ilyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!