Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért baj az, hogy egy 30 éves, egyedülálló anyuka aszexuálissá vált?
Nem hiszem, hogy besavanyodott vénasszony lennék majd. Csupán lecseréltem a pasik%nők által nyújtot "örömöket" valami olyanra, ami tényleg boldoggá tesz.
Lehet, hogy vannak tisztességes pasik is, de hidegen hagynak, akár jóképű akár nem. Számomra nincs bennük semmi vonzó.
Lehet idővel, változni fog a véleményed. Ha nem tartottad vissza a gyermeked apját, nem voltál belé szerelmes. Vagy teljesen kihűlt addigra.
Gerinctelen féreg lehet(ett).
Sajnálom.
Lelki gond van itt a háttérben.
Te tévedésben vagy az aszexualitás az egy állandó állapot. Nincs olyan h tegnap még heteró voltam ma már aszex vagyok.
Holnap meg homoszexuális leszel v mi ?
Szerintem te depis vagy aminek klasszikus tünete h nincs szexuális aktivitás. Ha tényleg aszex lennél gyereked se lenne max örökbe fogadott.
Kedves Utolsó!
Köszi.
2 hónap elteltével sem gondoltam meg magam. Azt tudtam magamról, hogy meg tudok élni pasi nélkül is, de hogy évekig, ez még nekem is újdonság. Tényleg nem szeretnék pasit, sem pedig nőt az életembe. Totálisan hidegen hagynak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!