Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Miért baj az, hogy egy 30...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért baj az, hogy egy 30 éves, egyedülálló anyuka aszexuálissá vált?

Figyelt kérdés
Nem hiszik el, hogy nem akarok senkivel sem semmilyen kapcsolatot, főleg nem pasival és még találkozni szem szeretnék. Egyáltalán nem érdekel a sex, semilyen formában sem. Sex- és pasimentes életre vágyom.
2016. jan. 23. 18:30
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
Úristen, milyen egy besavanyodott vénasszony lesz belőled...
2016. jan. 23. 21:40
 22/27 A kérdező kommentje:

Nem hiszem, hogy besavanyodott vénasszony lennék majd. Csupán lecseréltem a pasik%nők által nyújtot "örömöket" valami olyanra, ami tényleg boldoggá tesz.

Lehet, hogy vannak tisztességes pasik is, de hidegen hagynak, akár jóképű akár nem. Számomra nincs bennük semmi vonzó.

2016. jan. 23. 21:45
 23/27 anonim ***** válasza:
Tartom az álláspontom miszerint egy pszichológus rendbe tenné a lelked békéjét. Sok kreténnek lehetett dolgod. Sajnálom. 😞
2016. jan. 23. 21:48
 24/27 anonim ***** válasza:

Lehet idővel, változni fog a véleményed. Ha nem tartottad vissza a gyermeked apját, nem voltál belé szerelmes. Vagy teljesen kihűlt addigra.

Gerinctelen féreg lehet(ett).

Sajnálom.

Lelki gond van itt a háttérben.

2016. jan. 23. 22:22
 25/27 anonim ***** válasza:

Te tévedésben vagy az aszexualitás az egy állandó állapot. Nincs olyan h tegnap még heteró voltam ma már aszex vagyok.

Holnap meg homoszexuális leszel v mi ?

Szerintem te depis vagy aminek klasszikus tünete h nincs szexuális aktivitás. Ha tényleg aszex lennél gyereked se lenne max örökbe fogadott.

2016. jan. 24. 16:27
 26/27 anonim ***** válasza:
Valahol megértelek, mert elég ritka olyan férfit találni, aki tényleg normális. És ha az ember túl sokat csalódik... hát én is éreztem így! Egyenesen utáltam a hímneműeket, ha messziről megláttam egyet, már fordítottam is el a fejemet, és ha több jött szembe, volt, hogy átmentem a túloldalra. Egyedül azokat fogadtam el nagyjából, akiket már ismertem és tudtam, hogy nem hernyók. De azóta változtak a dolgok, házasságban élek és boldog vagyok. DE! Ha nem így lett volna, nem gondolnám, hogy akkor boldogtalan lennék, ha nem lenne társam. Ha Te így most jelen pillanatban jól érzed magad, akkor ne érdekeljen, hogy ki nem hiszi ezt el. Le vannak ők szxrva! Mindenesetre annak ellenére, hogy így most fellélegeztél és jól érzed magad, nem 100%, hogy soha többet nem fog szembe jönni a nagy Ő, akaratod ellenére! Szóval a lényeg, én tényleg elhiszem, hogy így most jól érzed magad, azért, mert én is éreztem így jól magam! Viszont most is jól érzem magam, hogy társam van!:D
2016. márc. 19. 22:23
 27/27 A kérdező kommentje:

Kedves Utolsó!

Köszi.

2 hónap elteltével sem gondoltam meg magam. Azt tudtam magamról, hogy meg tudok élni pasi nélkül is, de hogy évekig, ez még nekem is újdonság. Tényleg nem szeretnék pasit, sem pedig nőt az életembe. Totálisan hidegen hagynak.

2016. márc. 20. 17:59
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!