Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Miért baj az, hogy egy 30...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért baj az, hogy egy 30 éves, egyedülálló anyuka aszexuálissá vált?

Figyelt kérdés
Nem hiszik el, hogy nem akarok senkivel sem semmilyen kapcsolatot, főleg nem pasival és még találkozni szem szeretnék. Egyáltalán nem érdekel a sex, semilyen formában sem. Sex- és pasimentes életre vágyom.
2016. jan. 23. 18:30
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:

nekem egyből az jutott eszembe, hogy téged rosszul neveltek a szüleid, vagy ezt láttad otthon ezért lettél aszexuális.

Vagy csak gyereket akartál, csináltak neked és ennyi, elnevelgeted a gyereket.

Férjedtől miért váltál el ?

Masztizni szoktál ?

2016. jan. 23. 19:25
 12/27 anonim ***** válasza:
Olyan boldog életed van, hogy fel kellett tenned ezt a kérdést 30 évesen a gyakori kérdések oldalon.
2016. jan. 23. 19:29
 13/27 anonim ***** válasza:
Én ezt nem hiszem el. Szerintem kamu kérdés. A mai világban nem létezik olyan ember akinek nincs szüksége egy társra. Vagy mégis?
2016. jan. 23. 19:34
 14/27 anonim ***** válasza:

Ha tényleg így lenne, miért tetted fel ezt a kérdést?

Szerintem te nem vagy 30 éves, esetleg kamu a kérdésed. Vagy valami pszichés zavarod van.

Egy 30 éves felnőtt, érett nőtől gyerekesen furcsán hangzik egy ilyen kérdés.

Vagy sokkot kaptál hogy ilyen határozásra jutottál? :)

2016. jan. 23. 20:04
 15/27 A kérdező kommentje:

MiÉrt olyan nehéz elfogadni azt, hogy vannak szélsőséges esetek is,aminek nincs pszihÉs háttere sem.

Nem, önkielégyíteni sem szoktam, azt sem kívánom!

A kérdés sem kamu kategória.

2016. jan. 23. 20:19
 16/27 anonim ***** válasza:
Csak te tudod, hogy mi az élményed. A többivel ne foglalkozz.
2016. jan. 23. 20:21
 17/27 anonim ***** válasza:

mióta vagy egyedülálló ?

hány éves a gyerek ?

miért váltál el ?

2016. jan. 23. 20:21
 18/27 anonim ***** válasza:

Akkor már csak az a kérdés, miért jutottál erre az elhatározásra?

Mióta neveled egymagad a gyermeked?

Mikor volt utoljára kapcsolatod?

Ért valami nagy csalódás?

Kíváncsi lennék a részletekre ha nem gond.

2016. jan. 23. 20:55
 19/27 A kérdező kommentje:

Hogy miért jutottam erre az elhatározásra? Egyszerű elegem lett abból, hogy belőlem akarnak hasznot húzni a pasik, mert mindenem megvan. A másik ok az pedig a túlzott sexorientáltság és az hogy az idősebbek a fiatalabbakra és a fiatalok az idősebbekre vanak rákattanva. Köztes út nagyon nincs. Szóval köszönöm én ebből nem kérek!!!!

Voltak kapcsolataim, futó is és komoly is. Házas sem voltam soha, arra nem voltam elég jó 6 év után, de ennek semmi köze a kérdéshez!!!

A gyermekem apja nem vállalta a felelősséget a gyermek után, így lelépett a várandósság elején. Meg sem próbáltam visszatartani!

2016. jan. 23. 21:28
 20/27 anonim ***** válasza:

Magyarul csak rossz élményeid voltak. Csakhogy van köztes út. Nem csak rossz Férfiak léteznek.

A nővérem 32 éves koráig ugyanígy volt. Aztán amikor már kezdte feladni talált egy nagyon rendes művelt, intelligens férfit. Neked se kellene feladnod.

2016. jan. 23. 21:40
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!