Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Ez gáz előjátéknak?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez gáz előjátéknak?

Figyelt kérdés

Szerintetek gáz, ha előjátéknak úgy lovagolom meg a fiút, hogy rajta még boxer van, rajtam meg bugyi? :)

L

2016. jan. 23. 17:04
 1/6 anonim ***** válasza:
Szerintem izgató.
2016. jan. 23. 17:06
 2/6 anonim ***** válasza:
72%
Szerintem gáz, hogy vadidegen embereket kérdezel arról, hogy gáz-e, ha ezt meg azt csináljátok. A ti szexuális életetek és az, hogy mit csináltok, nem tartozik másokra, csináljátok azt, ami jól esik, amit élveztek. Az előjáték lényege, hogy felizguljatok mindketten, ha nektek ez izgató (egyébként kinek ne lenne az?), akkor csináljátok továbbra is! Ha a pasid arra izgulna, hogy nyalogatod a fülét öt percig, akkor az sem gáz előjátéknak.
2016. jan. 23. 17:09
 3/6 anonim ***** válasza:
48%
De aztán meglovagolod bugyi nélkül is?
2016. jan. 23. 17:12
 4/6 anonim ***** válasza:
Nekem imádja ezt a pasim. Majd amikor már kínoztam eleget, előveszi a farkát, félrehúzza a bugyimat és mehet :D
2016. jan. 23. 17:17
 5/6 anonim ***** válasza:
Engem is izgatna...de mondjum ugyanez az alsóneműk nélkül szintén... ;)
2016. jan. 23. 17:52
 6/6 anonim ***** válasza:
Nem. Nekem is volt ilyen. De utána nyaltam, ujjaztam aztán szex.
2016. jan. 23. 18:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!