Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Ujjazás közben ez normális?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ujjazás közben ez normális?

Figyelt kérdés
Tegnap barátom először ujjazott meg, beleadott mindent, de én nem éreztem semmi különöset, pedig eddig mindenhol azt hallottam, hogy ez milyen jó élmény lesz. Most velem van a baj? vagy egyáltalán mit kellett volna éreznem? :S
2016. jan. 22. 18:33
 1/8 anonim ***** válasza:
Minden kérdésnek az a vége "ez normális?"
2016. jan. 22. 18:37
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
ha nem a g pontod izgatta, hanem csak ki-be-ki-be tologatta nagyon gyorsan, akkor nem is fogsz sokat érezni....
2016. jan. 22. 18:38
 3/8 anonim ***** válasza:
vagy több ujját használja (akár öklözhet is, azt tuti megérzed), vagy csak a csiklóddal foglalkozzon
2016. jan. 22. 18:45
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
A csiklódat és a g pontodat kellett volna izgatnia.
2016. jan. 22. 18:53
 5/8 anonim ***** válasza:
2. Nem csak a híres nevezetes G ponttal lehet élvezetet okozni...
2016. jan. 22. 18:54
 6/8 anonim ***** válasza:
béna a srác, keress jobbat
2016. jan. 22. 19:29
 7/8 anonim ***** válasza:
100%
a srác tuti béna volt, nem annyi az ujjazás hogy ki be ki be mozgatja az ujjait amilyen gyorsan csak tudja. nem veled van a baj.
2016. jan. 22. 19:47
 8/8 A kérdező kommentje:
köszi a válaszokat!
2016. jan. 22. 20:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!