Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Nektek milyen érzés volt...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nektek milyen érzés volt először meztelen, csak bugyit viselő női feneket fogdosni kedvetekre?

Figyelt kérdés
Mondjuk pucsito, vagy álló helyzetben? Mit éreztetek akkor? 23/F
2016. jan. 22. 10:49
 1/5 anonim ***** válasza:
Jó volt, főleg mikor megkért hogy jól fenekeljem is el, majd harapdáljam meg neki.
2016. jan. 22. 10:59
 2/5 A kérdező kommentje:
A csajok szeretik, ha fogdossak a fenekuket? Marmint ha a barátja csinalja?
2016. jan. 22. 11:09
 3/5 anonim ***** válasza:

Semilyen. Zavarban voltam, és nem is igazán volt bátorságom hozzá. Miután megtörtént a szüzességem elvesztése, utána már élvezetesebb volt gyönyörködni benne, szerettem simogatni, puszilgatni, de természetesen nem akárkiét, csak a páromét.

Engem idegen lányoknál sokkal inkább a meztelen lábfejük varázsol el, nem a popsijuk, vagy a mellük.

Ez már óvodás korom óta tart, és itt vagyok 40 :D

2016. jan. 22. 11:13
 4/5 anonim ***** válasza:
A legtöbb csaj szerintem élvezi, ha a párja fogdossa a fenekét. :) én sokszor be is nedvesedem tőle.
2016. jan. 22. 11:51
 5/5 anonim ***** válasza:

Nagyon jó és izgató.

Azt éreztem hogy majd el durrantam. :D

2016. jan. 22. 15:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!