Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csupaszra borotvált férfi fanszőrzet az férfiatlan?
Sok csaj azt mondja,hogy a csupaszra borotvált férfi fanszőrzet az nem férfias.
Igaz ez?
Nekem mindig is a férfias férfiak voltak a zsánereim, a párom is tetőtől talpig férfias, viszont mindig is előnyös volt számomra, ha a pasi szőrtelenített odalent. És a párom is szőrteleníti. Ettől nem válik férfiatlanná számomra.
Sőt, kifejezetten előny.
Nem ettől függ a férfiasság, hanem az össz egészét nézve lehet valakiről megállapítani, hogy férfias-e vagy sem.
Hiába van odalent dzsungel, ha alapvetően nincs semmi férfias a pasiban.
Én még ezt senkitől nem hallottam. Nekem állandóan olyan kopasz mint Kojak. Nem tudnám elképzelni úgy mint régen amikor még nem foglalkoztam vele.
F/32
bármi is a válasz, én mindig csupaszra nyírom
/24f
van hogy meghagyom kicsire, de úgyis nullásra nyírom ha előveszem a villanyborotvát
Sokkal gusztusosabb kopaszon, mint dzsungellel. Gondolj csak bele neked milyen gáz és a hölgynek milyen demotiváló mikor orál után a szájába került szőrt kell szedegetni... fujjj
Ha mi férfiak elvárjuk,h a punci, kopasz, trimmelt, formára vágott, egyszóval gondozott legyen, akkor magától értetődik,h mi is megtesszük mindezt!
Nem beszélve arról,h kopaszon nagyobbnak is látszik a pisztoly ;-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!