Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Minden csaj ilyen egy kapcsola...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Minden csaj ilyen egy kapcsolatban? Ez a szerepük?

Figyelt kérdés

Masodik randin csókolóztunk, amirol mar elotte beszéltünk is chaten. Akkor kerdeztem tole, hogy szeretne-e csókot. Azt mondta hogy , ha én akarom, akkor fogunk csókolózni. Az masodik randin is en hoztam fel a csókot, hogy meg mernel-e csókolni - kerdeztem tole. Azt mondta, ha én is akarom... Majd megtörtént. Azt mondta furcsa volt hogy neki kellett elkezdeni.

Mostanaba szó volt a szexről ia. Mondtam hogy megnézném szivesen fehérneműben. Azt mondta oké, majd megmutatja akkor. De mondom én nem bírnám ki akkor mar szex nélkül 😃. Erre o azt mondja, ha én se, akkor o se. Kérdezem hogy azt akarod hogy én irányítsak? Azt mondta igen!

Ez hogy " ha te is akkor en is; meg ha én se akkor o se; meg hogy furcsa volt neki hogy neki kell elkezdeni a csokot" Szóval Ennyire azt várják a csaj/csajok, hogy én irányítsak? Akkor azt csinálok vele amit akarok? Vagy hogy mukodik ez? O sose fog kezdeményezni?

22/F/ szűz

2016. jan. 21. 11:03
1 2 3
 21/21 anonim ***** válasza:

22 évesen már semmi közöd hozzá mit akarnak a szüleid. Menj el dolgozni, költözz el és szerezz egy barátnőd, felesleges a szüleidre fogni.

És persze lehetsz óvatoskodóm csak készülj fel rá, hogy esetleg emiatt fognak nagyon sokan elhagyni - vagy a közeledbe se menni.

2016. jan. 22. 02:18
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!