Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Minden csaj ilyen egy kapcsola...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Minden csaj ilyen egy kapcsolatban? Ez a szerepük?

Figyelt kérdés

Masodik randin csókolóztunk, amirol mar elotte beszéltünk is chaten. Akkor kerdeztem tole, hogy szeretne-e csókot. Azt mondta hogy , ha én akarom, akkor fogunk csókolózni. Az masodik randin is en hoztam fel a csókot, hogy meg mernel-e csókolni - kerdeztem tole. Azt mondta, ha én is akarom... Majd megtörtént. Azt mondta furcsa volt hogy neki kellett elkezdeni.

Mostanaba szó volt a szexről ia. Mondtam hogy megnézném szivesen fehérneműben. Azt mondta oké, majd megmutatja akkor. De mondom én nem bírnám ki akkor mar szex nélkül 😃. Erre o azt mondja, ha én se, akkor o se. Kérdezem hogy azt akarod hogy én irányítsak? Azt mondta igen!

Ez hogy " ha te is akkor en is; meg ha én se akkor o se; meg hogy furcsa volt neki hogy neki kell elkezdeni a csokot" Szóval Ennyire azt várják a csaj/csajok, hogy én irányítsak? Akkor azt csinálok vele amit akarok? Vagy hogy mukodik ez? O sose fog kezdeményezni?

22/F/ szűz

2016. jan. 21. 11:03
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:

Gondolom, mindkettőtöknek akkor ez lenne a szüzesség elvesztése "projekt" :)

Én nem javaslom, hogy autóban próbáljátok. Nagyon kényelmetlen, pláne ha tapasztalatlanok vagytok. Amúgy is az első fogja meghatározni a hátralévő szexuális élményeiteket. Megértem, hogy már nagyon akarjátok mindketten, de hidd el, normális körülmények között, érzelmekkel csinálva fog igazán örömet okozni. Ha az első nem okoz örömet, akkor lehet, egy rossz emléket fog előhozni bennetek a későbbiekben, és ez lelki válságot, aszexualitást is okozhat legrosszabb esetben. Szóval, mindenképp adjátok meg a módját, és ha nem is maradtok együtt, nem ártanak az érzelmek...

2016. jan. 21. 11:48
 12/21 anonim ***** válasza:

Mindenki szűzen kezdte, mégis megoldották valahogy.

A lányt viszont ne bántsd meg, ha tudod, hogy szerelmes beléd, de te csak szexet akarsz és esélyt sem látsz kapcsolatra, akkor ne menj bele mert rosszat teszel vele.

2016. jan. 21. 11:51
 13/21 A kérdező kommentje:
De én mondtam neki, hogy komoly kapcsolatot nem tudok vallani... O azt mondta nem baj... Úgyhogy Ennyi, ne lepődjön meg rajta.
2016. jan. 21. 11:54
 14/21 A kérdező kommentje:
Amugy rájöttem, hogy éretlen kisfiú vagyok, ahogy az egyik válaszoló írta... Na de nekem ia vannak vágyaim 😓
2016. jan. 21. 12:08
 15/21 anonim ***** válasza:

vannak pásztorórás szobák és nem is drágák!

Lesz*psz? Le, ha akarod...Nekem miért nem megy ilyen könnyen :)

Sokkal jobb megdolgozni egy lányért! :)

2016. jan. 21. 12:38
 16/21 anonim ***** válasza:

elsőnek azt hittem egy 15 évesnek a posztját olvasom.

Ez az irányító szerep azért kell, mert ennyire egy 22 éves már kapásból irányít. Uram isten, első csókomnál kérdeztem meg ennyire, hogy szabad e, hát kicsit nőjél már fel és cselekedj, ne kérdezgess már mindent. Valószínűleg a csaj is így látja, csak szépen ír neked.

2016. jan. 21. 13:17
 17/21 anonim ***** válasza:

Én elhiszem, hogy ilyen típus vagy és mivel szűz még inkább félénk, de valahogy le kell küzdened. Nem igazán szeretik a nők, ha tutujgatni kell valakit. Egy férfi legyen határozott. Ő tudja, hogy szűz vagy? Esetleg, ha nyíltan elmondanád neki, hogy mi a szitu és miért kérdezgetsz meg mindent, akkor már az is határozottabb cselekvés. És így kéred a segítségét, hogy segítsen feloldódni, beszéljen arról, hogy Ő mit szeret stb.

De sajnos igazat kell adnom az előttem szólóknak is, mert anno volt párom, amikor mindketten 21 éves voltunk, nem kérdezgetett semmit. És a jelenlegi párom sem, bár Ő idősebb.

Egy ideig lehet húzni ezzel a félénk módszerrel is, amit Te csinálsz, ha a csaj türelmes. De egy idő után sajnos elege lehet belőle, ha nem vagy elég határozott.

26 L

2016. jan. 21. 13:32
 18/21 anonim ***** válasza:

még te is bevallod, hogy éretlen kisfiú vagy.. :D ami mondjuk nem a legideálisabb így, 22 évesen, akár szűz vagy, akár nem..

szerintem próbálj egy kicsit fejben fejlődni, mielőtt nőkön gondolkozol :) hogy vannak vágyaid? persze. akkor verd ki :D éretlen kisfiúknak az elég :D

2016. jan. 21. 15:47
 19/21 anonim ***** válasza:
Neked nem valók a nők. Örülj, hogy, van aki szóba áll veled. Értelmes nő elhajtana ha kocsiban szeretnéd vele csinálni és még azt is megkérdezed, hogy lehet-e csók.
2016. jan. 21. 17:32
 20/21 A kérdező kommentje:

Tudja, hogy szűz vagyok! Még azt is hogy soha nem voltam még lánnyal... En is csodalkozok, hogy szóba áll velem 😃 Szeretek megkérdezni dolgokat, amiben nem vagyok biztos. Elvégre a hülye ember biztos a dolgában, a tudós ember gyanakszik... Hat én ilyen vagyok ezek szerint 😃

Mit tudok az ellen csinálni, ha nem hagynak a Szüleim felnoni" ?

2016. jan. 21. 18:51
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!