Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Nem tudom élvezni a szexet,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem tudom élvezni a szexet, sose élveztem igazán, ez fog változni?

Figyelt kérdés

29 leszek

Túl sokat használtak ki....lelkileg is semmibe vettem, rengetegszer.

Nem volt egy normális kapcsoaltom sem....Pedig én sokszor akartam.....

Volt amikor azt éreztem hogy jobb, de ugy igazan sosem volt jó.....és azok is semmibe neztek

2016. jan. 20. 19:11
1 2 3
 1/29 anonim ***** válasza:
Ne aggodj en is igy vagyok vele inkabb mihamarabb tul lennek rajta.
2016. jan. 20. 19:16
 2/29 anonim ***** válasza:

Kívánom Neked, hogy egyszer találj olyan partnert aki tényleg foglalkozik Veled és odafigyel Rád......egészen máshogyan fogsz a szexhez viszonyulni!!!

37F

2016. jan. 20. 19:20
 3/29 anonim ***** válasza:
Nem kell szex a boldogságoz. De azt sajnálom, hogy heteróként a férfiak és a magány között kell választanod.
2016. jan. 20. 19:23
 4/29 A kérdező kommentje:
Nőkhöz nem vonzódom egyáltalán....
2016. jan. 20. 19:26
 5/29 anonim ***** válasza:

Ha találsz egy megfelelő partnert aki az önbizalmadat fel tudja nyomni 100%-ra és ezt az illetőt tudod szeretni és megbecsülni akkor élvezni fogod!

A kulcsszó---Bizalom!!!

Szerintem 40év feletti partnerrel próbálkozz!

2016. jan. 20. 19:29
 6/29 anonim ***** válasza:
5-ösnek igaza van!
2016. jan. 20. 19:30
 7/29 A kérdező kommentje:
Nincs, nem lesz..sose volt egyse...elnem tudod képzelni mennyivel próbáltam már ismerkedni, és folyamatos csalódás, bántás....ez a sorsom
2016. jan. 20. 19:30
 8/29 A kérdező kommentje:

40 év körüli idős hozzám

Vagy van gyereke, amit nem tudok elfogani.

Vagy nincs...de valami deffektje van

2016. jan. 20. 19:36
 9/29 anonim ***** válasza:
Nem bántani akarlak, de ha rengeteg pasiból egy se volt normális/mindegyik kihasznált, akkor az a te hibád is lehet. Vagy hagyod magad, vagy kimutatod mennyire könnyűvérű is vagy. Esetleg túl naiv, elhamarkodottan megbízol másokban. Rossz helyen keresgélsz, stb. Rengeteg a normális pasi, de nyilván könnyebb összejönni olyannal, akinek csak szexre kellesz. Minőségre menj és ne adj lejjebb egy szintnél. Inkább senki se lépje meg, mint, hogy 20-an kihasználjanak.
2016. jan. 20. 19:40
 10/29 anonim ***** válasza:
Csak siman szerencsetlen vagy mar bocs... Ha szerinted minden pasi gyoker meg egyforma mert kellet annyit kiprobalni. Ennyi sikertelenseg utan nem gondoltal meg arra hogy nem mindenkiben van hiba hanem benned?:o
2016. jan. 20. 19:53
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!