Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek miért élveztem el miközben aludtam?
Figyelt kérdés
Nemrég volt egy álmom, amiben egy csajjal sexeltem és szinte mindent éreztem, mintha teljesen valós lett volna:33
Aztán arra ébredtem h elélveztem és ge*is lett az alsóm..18/f
2015. nov. 11. 23:47
1/8 anonim válasza:
Nedves álmod volt. Tinikorban gyakran megesik, aztán később majd ritkábban. Bár még néha velem is előfordul.
28F
2/8 anonim válasza:
aha.........velem 13évesen volt ilyen azt kész
3/8 anonim válasza:
Az emberi test csodája...
A férfiaknak ténylegesen szükségük van a szexre, nem csak azért mert "húú mennyire kell" hanem, ezt a tested, az agyad igényli, és ha nem teljesül akkor önmagától is végbe megy.
Olvass utána
4/8 anonim válasza:
Persze ehhez sok időnek kell eltelnie szex nélkül.
*A 3. voltam.
5/8 anonim válasza:
Főleg tinikorban fordul elő, de nem is olyan rég velem is előfordult, amikor 1-2 hétig nem volt se szex, se maszti. Annyira ki vagy éhezve, hogy az álombéli ingerek is kiváltották az orgazmust. (38F)
6/8 anonim válasza:
Van ilyen, velem is előfordult már párszor. Általában rásegít hogy alsógatya vagy takaró úgy csavaródik rád, hogy a farkadat pont ingerli, szorítja ahogy feláll. Elég gáz és fel kell rá az ember és ha éppen olyan helyen van akkor este gyorsan ki kell pucolnod. Ha otthon vagy és nem tudja meg úgy sem senki akkor meg tök jó is lehet.
7/8 A kérdező kommentje:
Szerencsére nem látta meg senki, de számomra akkor is kínos volt és rosszul éreztem emiatt magam egèsz nap:/
2015. nov. 12. 14:37
8/8 anonim válasza:
Nehogy rosszul érezd emiatt magad, velem van hogy heti többször is előfordul, mégsem rinyálok miatta :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!