Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak én látom a csókot bonyolultabbnak, mint a szexet? A szexnél egyértelműbb mit kell csinálni, csóknál meg nem is tudtam normálisan csinálni?
Bár látszólag mindkettő egyértelműnek látszik, mégis mi emberek különbözünk és ezért mindkettőnél az a fontos, hogy igazodjunk a másikhoz. inkább azt mondanám, hogy a csók intimebb, érzelmileg hat ránk, míg a szex sokszor csak egy testi aktus.
Én házas vagyok, tehát nálam ez a dolog szerencsére együtt van és mindkettő mély érzésekkel társul.
Semmivel sem bonyolultabb a csók, mint a közösülés. Ha az utóbbit leredukáljuk arra, hogy a péniszt ki-be kell húzkodni a vaginában, akkor ennek megfelelően a csók meg az, amikor a nyelvünket bedugjuk a másik szájába.
Közben mind a kettő sokkal több, és sokkal bonyolultabb, komplexebb tevékenység.
Bonyolultabb a szex . Fontos a tempó, a dőlésszög , hogy ér össze a két test.
Egy szex nem csak arról szól,hogy a a pasi ki be teszi,mert az szinte egyik nő se élvezi. Szóval nem olyan egyszerű a szex,mint amilyennek tűnhet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!