Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti eddigi életetekben háby emberrel feküdtetek le?
Figyelt kérdés
Ebből hány volt kapcsolat és hány kaland?Légyszi kort is irjatok2016. jan. 19. 21:22
12/26 anonim válasza:
1, az is csak barátság extrákkal volt..
18/F
13/26 anonim válasza:
Három férfival, mind a három több éves párkapcsolat volt. (Ha jól számoltam össze, akkor eddig nyolcszor lett volna lehetőségem egy éjszakás kalandba bonyolódni, de az valahogy nagyon nem vonzott soha.)
14/26 anonim válasza:
2, egyik kapcsolat, a másik kaland a legjobb barátommal. 18/L
15/26 anonim válasza:
1 és a kapcsolat még most is tart.
16/26 Lollipop Girl válasza:
4-gyel ebből egy sem volt kapcsolat.
20/L
17/26 anonim válasza:
számolja ezt valaki aki sűrűn szexel?
Nem tudom, azt tudom hogy mikor középiskola 1. osztályában voltam, abban az évben csak 3 volt, aztán egyre jobban kezdtem csajozni. Most azóta eltelt 7 év, komoly kapcoslaton nem volt.
Szóval ha számok alapján élünk valahol 20 felett, de hogy mennyivel...
18/26 anonim válasza:
Lányok,aki kapcsolaton kívül szexel, honnan gyűjti a partnert?
19/26 anonim válasza:
Utolsó,ez ugye nem komoly kérdés?:D Ha egy nő nem bányarém,bárhol talál szexre kapható pasit.Én buliban szoktam,illetve itt gyakorin is volt mar olyan,aki bejött,es vele:)
20/26 anonim válasza:
14-16, ebből 0 kapcsolat. 29/f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!